Foto: autorka
Krasavice ze Sibiře
9. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
12.6.2020 14:53
Ano , kočička je krásná, takoví byli moji kocourci Daneček a Beneček. Bena nám někdo asi odcizil a Dan po roce zemřel, asi se mu stýskalo. Napsala jsem o jejich smutném osudu článek.
Naděžda Špásová
11.6.2020 13:52
Jano, ta kočička je nádherná, kočky jsou hned po pejscích moje druhá velká láska.
Soňa Prachfeldová
11.6.2020 07:09
Nádherná kočka. Máme v domě 3 nalezence, moc se vzájemně nemusí, jen jsem je litovala po kastraci, ale jsem ráda, že to máme za sebou, 3 nám stačí bohatě.
Jana Hošková
10.6.2020 08:38
Krasavice není moje, jak je snad možno vydedukovat z článku. Já měla pouze v dětství dvě kočky (které jsem si vyřvala) a byly to kočky obyčejné, mourovaté, přesně takové, jaké má teď Zuzka Pivcová. Ale přinesly mi mnoho radosti. Jedna byla dokonce tak šikovná, že jsme spolu hrávaly na schovávanou po našem celkem rozlehlém bytě. Já se schovala třeba za skříň a Tulinka se blížila bytem a hledala. A když mne objevila, celá se naježila, postavila se na stranu se vztyčeným ocáskem a pak vyskočila tak metr do výše a utekla. A celé se to zas opakovalo, dokud jsem nemusela odejít do školy...Tak teď si na ně vždycky vzpomenu, když sem dá Zuzka nějaké jejich fotografie... :-))
Anna Potůčková
10.6.2020 07:47
Ta má kožíšek! Krásná kočka! Díky za krásné představení sibiřské kočky!
Eva Mužíková
9.6.2020 21:22
Františko, hezky jsi se nám představila. Jsi opravdu velká fešanda, máš krásné oči a kožíšek. Užívej si dlouhé chvíle na té své parapetové pozorovatelně a nezlob paničku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA