Foto: autorka
Toulání, toulání, všechny chmury zahání. Příroda je lék
9. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.6.2020 22:44
:))))}, díky děvčata....Alenko, také se občas divím, co to ze mne " vylezlo"...
Soňa Prachfeldová
11.6.2020 16:50
Evko máš pravdu, příroda je lék. I zvířátka v přírodě mají svoje trápení, jen o nich nemohou mluvit. Moc hezké a z fotek člověk pookřeje. Tak zahanejme chmury, ať je dobře.
Eva Mužíková
11.6.2020 08:21
Jako vždy mám radost, když se moje rýmovačka a fotky líbí. Děkuji vám za reakce.:)))))
Marcela Broumová
11.6.2020 07:14
Evičko, potěšuješ. Fotky mají skvělou atmosféru, procházím se, díky.
Marie Měchurová
10.6.2020 16:03
Hezká báseň, fotky též. Věřím, že se svým Tondou ještě hódně našlapeš !
Marie Novotná
10.6.2020 06:18
Příroda a Bertice,to je pěkná dvojice.Tondu vzala ,to se ví,hlavičku si vyčistí.A pak cestou nejkratší ,k domovu se navrací.Fotečky nám nafotila,ať vidíme,jak se měla.*****
Jana Šenbergerová
9.6.2020 23:48
Evi, když jsem se s vámi prošla vašimi končinami, hned se mi bude lépe spát. Tak už jen dobrou noc všem dát. :-)
Jindra Hubačová
9.6.2020 21:46
Moje milá Evičko, jsem ráda, že v duši máš zas sluníčko. Svého Tondu pozdravuj a po kopcích jej protahuj. Děkuji za hezkou básničku a skvělé fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA