Foto: autorka
Toulání, toulání, všechny chmury zahání. Příroda je lék
9. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
9.6.2020 20:03
Vtipná básnička a krásná procházka pod Ještědem. Moc se mi líbí fotka s včelími úly a pobavila mě kočka s poněkud "upířím" vzezřením :-).
Hana Rypáčková
9.6.2020 16:31
Hezké potoulání...Ani zima ani déšť.....Nevadí.....Mám to taky tak....
Naděžda Špásová
9.6.2020 15:54
Evi, už jsem to psala, tvoje básnický střevo nemá chybu a fotky jsou taky moc pěkné. (◕ᴗ◕✿)
Olga Štolbová
9.6.2020 10:13
Ahoj Bertice a děkuju, tahle procházka se mi moc líbila. Věřím, že i ta příští bude úžasná. Už se na ni těším a kdybych šla po vlastních, líbila by se mi ještě víc. Snad bychom se mohly dvě, tři, nebo deset, na nějakém výletě dohodnout. ******
Marie Seitlová
9.6.2020 09:06
Evi, usedla jsem, přečetla, koukla na fotky a chválím. Prošla jsem se tajně s vámi, abych nerušila.
Zuzana Pivcová
9.6.2020 09:01
Ty máš opravdu takové veršovací nápady, které by se mi v hlavě nezrodily. A můžeš být pro mnohé příkladem, že s humorem jde všechno lépe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA