Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Chodorová
15.6.2020 11:29
I já moc děkuji za další milé komentáře.
Marie Ženatová
12.6.2020 10:26
Díky milá Jitko za nádhernou připomínku našeho dětství.
Alena Várošová
11.6.2020 22:12
Jitko hezké vzpomínky a moc hezká básnička.
Zdenka Soukupová
10.6.2020 17:10
Krásné dětství, krásná básnička. Přesně takové dětství jsem prožívala. A moc ráda vzpomínám.....
Jitka Chodorová
10.6.2020 16:24
Opravuji poslední větu, " že nejsou otroky současné techniky". Děkuji.
Jitka Chodorová
10.6.2020 16:12
Děkuji všem za milé komentáře, tak nějak to bývalo, nevešlo se mi do básně úplně všechno, taky je rozdíl mezi městem a vesnicí, každé má své priority a zvyklosti, já jsem poznala na vlastní kůži obojí, dětství jsem prožila ve městě, ale prázdniny jsem trávila na vsi u babiček, takže mám vzpomínek opravdu dost. Dnes už vím, že se nic z toho nevrátí, ale zase vidím vyrůstat vnuky a pravnučku a některé naše dětské hry přetrvávají dodnes, jen naši potomci k tomu mají novodobé hračky, jako jsou mobily a PC. Já jsem ráda, že naši vnuci se vyžívají hodně i sportovně, že nejsou otroky technických současné techniky.
Jana Šenbergerová
10.6.2020 15:37
Jitko, mám vaše básničky ráda. Tahle plyne stejně hezky, jak plynulo naše dětství.
Alena Vávrová
10.6.2020 14:55
Jitu, to se ti zase moc povedlo. To je básnička "jedna báseň".
Martina Růžičková
10.6.2020 12:37
Moc hezky jste to naše dětství zveršovala :-).
Anna Potůčková
10.6.2020 10:35
Hezky rozpustilá básnička, a na naše dětství bez počítačů i mobilů vzpomínáme moc rádi. Schovávaná v kukuřici, skákání přes ploty pro sousedovic dobroty jako byly třešně apod. Vybíjená před našimi domy, pásaní hus apod. Nedá se zapomenout!
Načíst starší příspěvky