FOTO: autorka
Fotoreportáž: Když rozkvete jaro
1. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Drob
9.6.2020 17:11
Maru, krásné, je vidět, že se kytkám věnuješ a ony se ti odměňují krásnými květy.
Alena Vávrová
5.6.2020 15:36
Takže ty růžové a bělavé květy před lupinou jsou třemdava. V přírodě vzácný (viz též dnešní FD Al. Tol.), ale u nás původní druh a překvapivě se dá opatřit i v zahradnictví v růž. a bílé formě.
Marie Měchurová
5.6.2020 09:22
Děkuju všem, že jste mrkli na můj článek. Doplnila jsem si vzdělání dalšími názvy kytek. Evi M. - budu si to pamatovat a až bude někdy někde nějaké setkání, tak ti odkopek pryšce přivezu.
Eva Mužíková
3.6.2020 21:48
Maruško, jsme na tom stejně. Kytičky pěstuji, ale názvy mi také moc neříkají. Krasné fotky, díky za ně. Pryšec jsem kdysi měla, nyní jej marně sháním.
Jan Zelenka
3.6.2020 00:59
Krásné fotky. Ale rozhodně na mě nechtějte názvy. Ani české, tím méně latinské. V kytkách jsem naprostý laik.
Martina Růžičková
2.6.2020 19:27
Příroda je kouzelnice a vy moc dobrá fotografka! Parádní pokoukání :-)
Alena Vávrová
2.6.2020 18:15
Barevná krása, až oči přechází. Obrázek s názvem fuchsie by mohla být podle poupat spíše plnokvětá balzamína (lat. impatiens). Co se mi nepodařilo nalézt, jsou ty růž. a bělavé květy před lupinou. Zkusím se poradit s odbornicí - dcerou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA