Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
1.6.2020 22:26
Po týdenní poloze vleže s ústřelem to byla pro mě velmi osvěžující procházka. Díky vám oběma. :-)
Jan Zelenka
1.6.2020 19:02
Pro mne byl tento výlet malým překvapením. Byl jsem tam před lety v pobřežní kavárně s přítelem a žádná rozhledna tam nebyla. Dnes je tam opravený hotel a velmi pěkně a zcela nově zařízená kavárna. Příjemná promenáda kolem Labe ovšem zůstala. Ta je stejná. Jsem rád, když mohu Věrce přiblížit některá pěkná místa v našem kraji. Zvlášť když nám ta koronavirová krize dříve omezila svobodný pohyb. Byl to velmi příjemný výlet!
Naděžda Špásová
1.6.2020 18:37
Věrko, koukám, že jsi našemu kraji, tedy aspoň Litoměřicku, přišla na chuť, je tu hodně památek k návštěvě, fotky jsou pěkné. :-)
Anna Potůčková
1.6.2020 17:09
Procházet se okolo řek by se mně také moc líbilo - díky za tuto virtuální procházku a hezké fotky!
Jitka Hašková
1.6.2020 13:24
To jsem ráda, že jsi měla tak hezký výlet. Fotky jsou bezvadné.
Alena Tollarová
1.6.2020 12:58
Dlouhý jako Lovosice ... chodila jsem tam z Lukavce pěšky. Do školy, na nákupy, k lékaři do Domu zdraví, který je teď krásně opravený. Randit. Tancovat. Vdávala jsem se tam. A i teď tam jezdíme na bezvadné koupaliště. Rozhledna je taková "malá, ale naše" :)
Zuzana Pivcová
1.6.2020 11:38
Touto krajinou jsem vždy jen projížděla do Drážďan a dále a jednou jsme tu jeli na motorce. Je to krásný kraj a mají tam pěkné, kvalitní silnice. Díky, Věrko,
Vladislava Dejmková
1.6.2020 11:26
Ráda jsem se s vámi prošla. Procházky kolem řek miluju, kolem Labe obzvlášť. Rozhledny v posledních letech přibývají jako houby po dešti, nezdá se vám? I když ne ty kamenné, klasické, ale většinou konstrukce kovové či dřevěné.