Ilustrační foto: pinterest.com
Maxi šaty sluší v každém věku
8. 6. 2020Dlouhé šaty. Hodně dlouhé. Nejméně do půlky lýtek, nejvíce až ke kotníkům. Rozevláté, z tenkých látek. Některé ženy se celý rok těší, až je v létě vytáhnou z šatníků. Jiné se k nim staví rezervovaně a říkají: To se pro mě nehodí. Což je chybná úvaha.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
9.6.2020 15:57
Číslo 6 zřejmě strašák do pole se zelím....Jednička vypadá,ale pro mne to není.Rozedřela bych si stehna,tak sukně ani šaty nenosím,jen kalhoty,kraťasy a bermudy.
Dana Procházková
9.6.2020 12:25
Mám ráda dlouhé lehké šaty, ale s rukávem nejvýše k lokti, s delším bych si připadala v létě taková celá zahalená.
Soňa Prachfeldová
9.6.2020 06:57
Moc ráda nosím dlouhé šaty i sukně, příjemné oblečení v létě. A myslím, kdo to zkusí , nebude litovat.
Zdenka Jírová
9.6.2020 00:30
Už se těším, až počasí dovolí vytáhnout ze skříně lehké, dlouhé sukně a tričko. Mám jich několik a velmi ráda je nosím.
Marta Kucharovičová
8.6.2020 19:03
Pôsobí to pekne žensky, ale fakt je to nepraktické. Dlhými šatami človek zametá schody. Pri sedení sa váľajú po zemi. A už vôbec neviem, ako by som zvládla toaletu.
Kritika modelu č.6 je nespravodlivá. Pani si obliekla to, čo sa jej páči. Možno nemá postavu manekýnky, ale kto v našom veku ju má. Zato v našom veku, by nám prislúchalo akomak pokory.
Naděžda Špásová
8.6.2020 17:53
Ta šestka je vtip? Nebo by se nějaká korpulentní žena do toho navlíkla? No pak potěš pánbůh. Dlouhé šaty nenosím, ještě tak do půlky lýtek.
Marie Seitlová
8.6.2020 17:35
Všechny šaty jsou pěkné až na 6. Šaty moc nenosim, mám ale lehkou sukni, tu mám ráda.
Jana Šenbergerová
8.6.2020 15:10
Přestože jsem kalhotový typ, v létě nosím dlouhé šaty ráda. Musím zkontrolovat, jestli se do těch, které mám, ještě vejdu. Šestka je správná ranařka. Tak bych nebyla schopná jít ani na maškarní, ona zřejmě s přehledem kamkoliv. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA