Ilustrační foto: pixabay.com
Neprodáte? Tuto otázku dostává stále více chatařů a chalupářů. Zájem o rekreační objekty prudce roste
26. 5. 2020Nevíte o nějaké chatě nebo chalupě? Chceme koupit něco na rekreaci. Uvědomili jsme si v době pandemie, jak je fajn mít chatu. Takové věty nyní zní velmi často. Zájem o chaty a chalupy rostl už v minulých letech, avšak nyní je enormní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Novák
5.4.2022 11:22
My jsme nakonec chalupu našli na webu https://www.realhit.cz/prodej/rekreacni-objekty/chalupy hledali jsme hlavně přes Covid abychom mohli zmizet z města. Opravdu nám chalupy mizely před očima.
Eva Kopecká
10.7.2020 02:00
Pro mě je ideální mít byt v paneláku a vlastnit objekt se zahradou na dovolenou a víkendy. Za ty roky jsem převrátila v ruce snad každý kousek zeminy, měla v ruce snad každou cihlu. Mám zatím tu výhodu, že sem mladí jezdí rádi s že přiloží ruku s dílu. Že se tu sneseme. Oni jsou rádi, že se vrátí z práce a najdou mě i svého potomka v pohodě, já jsem zase ráda, že je náš plná chalupa a že si nemusím dávat pro jistotu pod postel nějakou bodnou zbraň pro případ přepadení....dokud to bude takhle fungovat...zaplať pámbu za to.
Zdenka Jírová
28.5.2020 17:48
Zdědila jsem chalupu po babičce ve středočeském kraji. Když jsme se jí ujali, potřebovala hodně naší péče, ale byli jsme tam moc rádi po celou dovolenou a jinak na víkendy. ze staré, nehezké chalupy asi 150 let staré jsme vytvořili pěknou rekreační chalupu k celoročnímu používání. jezdili jsme tam mezi svátky a na Silvestra. Když jsem zůstala sama, musela jsem ji prodat, neměla jsem auto a 150 km zvládat s 2 přestupy už jsem nezvládla. Dodnes se mi po ní stýská.
Svatava Páleníková
28.5.2020 12:47
Také už na svou chatu nestačím a děti tam jezdí málo. Vydržím rok, dva, a ak se uvidí. Pokud nebude mít rodina o chatu zájem, prodám ji a třeba se ještě podívám někam do světa. Bude-li sloužit zdraví.
Dana Novotná
28.5.2020 12:20
Taky dávám za pravdu Daně. Mám chatu po mámě, a protože byla sama, jako já, postavila tu nejlevnější, která tenkrát byla. Má 60 let, a pokud se o ni nikdo nestará, tak se pomalu rozpadá. Loni jsem musela dát novou střechu, tak aspoň že do ní nebude pršet. A přesto jsem ráda, že ji mám. Vypadnout z paneláku, a i když na to už nestačím, sem- tam něco udělám na zahrádce, pak vytáhnu lehátko, knížku a válím se. Taky jsem uvažovala o prodeji, ale teď vím, že NE. Prodá si ji až syn. Ten má svůj starý domek, práce nad hlavu, tak na chatu nemá čas.
Zdenka Soukupová
27.5.2020 15:20
Chápu městské lidi z paneláku. Vyrostla jsem na vsi, manžel také a v paneláku jsme asi 10 let bydleli. Velice nám chyběla trocha prostoru venku, na posezení, na běhání pro děti. Tak jsme postavili domek. Dnes si panelákové bydlení už neumím představit, i když vím, že je o dost jednodušší na starosti a práci, než domek.
Anna Potůčková
26.5.2020 13:12
Do ciziny nejezdíme, ale chatu bych také u nás brala všemi 10ti. Ale bez financí člověk nezmůže nic, a i Danka R. má pravdu.
Zuzana Pivcová
26.5.2020 11:30
Také vzpomínám na naše staré obydlí v Týně, jak by to tam bylo lepší než v Praze, jenže bez vozidla a bez řádného topení by to tam nebylo jednoduché. Tak až v létě!!
Danka Rotyková
26.5.2020 08:41
Pravdivý článek, ale všechno má rub a líc. Chata nebo chalupa chce někoho, kdo se o ni postará. Obvykle tedy muž, pokud není, chce to peníze navíc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA