Ilustrační foto: pixabay.com
Seniorům končí vyhrazený čas v obchodech. Vláda také otevřela hranice s Rakouskem a Německem
25. 5. 2020Od úterý 26. května přestanou platit nákupní hodiny pro seniory ve větších obchodech. Dosud byl čas 8.00 -10:00 vyhrazený pro lidi starší 65 let. Rozhodla o tom dnes vláda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
26.5.2020 15:40
Možná je to škoda,myslím,že se nakupovalo dobře,u nás tedy lidí akorát,a byla určitá jistota nenakažení se. Mě potěšilo nejvíc otevření knihoven,že si člověk může vybírat knihy jako dřív.
Věra Ježková
26.5.2020 00:42
Honzo, díky. Nakupovat chodím stále stejně – v sedm ráno. V té době je v tržnici v Penny a Normě vždy tak pět lidí. Otevírání hranic se mi nelíbí.
Soňa Prachfeldová
25.5.2020 23:26
Děkuji za info, chodila jsem a chodím kolem poledne nakupovat a to je nejmenší nával.
Jindra Hubačová
25.5.2020 19:45
Děkuji za info, ještě jsem nakupovat nebyla, mám dva skvělé syny. Děkuji synové, mám vás oba ráda.
Alena Tollarová
25.5.2020 18:58
Docela jsem si zvykla, že ve vyhrazených hodinách není v obchodech nával a nakupuje se v klidu.
Dana Hošková
25.5.2020 18:30
Nakupovala jsem v tu dobu, kdy - jak ze zkušenosti vím - je v obchodech nejméně lidí. Mezi osmou a desátou byl u nás v Kauflandu (mám ho nejblíž) takový nával, že nikdo dvoumetrové rozestupy nedodržoval. Ani to nešlo. To by se musel regulovat počet nakupujících.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA