Jana Šenbergerová
8.6.2020 15:20
Mám ráda barvy, necítím se v mačkavých materiálech, jednoduchosti dávám přednost před kanýry, mašličkami, sklady, ... Léto je mi milé hlavně proto, že mohu chodit nalehko.
Zdenka Jírová
28.5.2020 17:37
Na kalhoty jsou rozhodně lepší nějaký směsný materiál, aby se tolik nemačkaly. Rovněž zmačkaná halenka nebo tričko s bezduchým nápisem mě odpuzuje. V létě nosím dlouhé lehké sukně a jednobarevná trička či halenky. Kalhoty dlouhé, rovné. Zkrácené délky nesvědčí postavě. Nezatracuji vzorované halenky, ale jen k jednobarevným kalhotám či sukni. Směs různých vzorů působí lacině a nevkusně, i když je některé módní časopisy prezentují.
Naděžda Špásová
28.5.2020 15:08
Mám ráda barvy i vzory na oblečení. S povděkem kvituji návrat k širokým nohavicím, pomačkané oblečení taky nemusím.
judita lišková
28.5.2020 10:36
Lněné oblečení je hezké, ale jen do doby, než si v něm sednete. Pak vypadáte hodně zmuchlaně a neupraveně. Lepší jsou lehké směsové materiály, dnes už se ostatně ani nevyrábějí vysloveně neprodyšné..byť naprosto nemačkavé...materiály. Některé uvedené modely, vlastně skoro všechny, nejsou k modelce nijak lichotivé...snižují a zbytečně i rozšiřují postavu. Pohodlnost je jedna věc, estetický dojem druhá. Lze nosit věci pohodlné, ale nemusí být přece nutně beztvaré.
Hana Řezáčová...souhlasím, 7/8 kalhoty vypadají...na rozdíl o 3/4.. mnohem lépe. Nemusí být ani široké, ale v trochu zúženém stylu jsou elegantnější a vlastně sluší každé postavě...
Hana Šimková
28.5.2020 08:13
Ano, bavlna je trendy , zdravá na nošení atd.. Nosíte-li bavlněné oblečení celý de a občas si někde sednete, vypadá to opravdu značně pomačkané a tím i neslušivé.Starý člověk by neměl chodit pomačkaný. Ty kalhoty ani nekomentuji. A podívejte se na paní na titulním obrázku. Má oblečení pomačkané a že by ji to slušelo si nemyslím. Ale každý uvažuje jinak. Je to jenom můj názor.
Věra Halátová
27.5.2020 23:29
Sluší nesluší. To je otázka. Někomu se líbím někomu se nelíbím. A co se týká střídmosti a jednoduchosti v oblékání, už jako dítě jsem si všimla, že muži jsou oblečeni jednoduše a jsou pěkní a upravení. A ženská na sebe kolikrát narve kdejakou parádu a někdy vypadá spíš blbě.
Hana Řezáčová
27.5.2020 23:13
Já mám ty zkrácené kalhoty ráda, musí to být délka 7/8 (ne 3/4 ) ... Každá to máme jinak - a to je dobře.
Soňa Prachfeldová
27.5.2020 18:28
Nosím ráda v teplých dnech šaty a sukně, kalhoty plátěné dlouhé i kraťasy. Strakaté věci nemusím, halenky oplývající stříbrem a srdcem a různými obrázky už vůbec ne.
Magda Škodová
27.5.2020 17:48
Nejraději nosím šaty, protože jsem oblečená "najednou a celá" a nemusím přemýšlet, jestli tahle halenka ano nebo ne. A ty krátké široké kalhoty nesluší nikomu - malá žena v nich vypadá jako takový nedorostek a vysoká přerostlá. Takže buď bermudy ke kolenům nebo raději dlouhé kalhoty.
Danka Rotyková
27.5.2020 13:58
Souhlasím s Ĺubicou, já a mně podobné ženy se zkrácenými kalhotami v bílé barvě nemohou počítat. Jinak to ale modelkám sluší, to uznávám.
Načíst starší příspěvky