Foto: autorka
Den parků
26. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
26.5.2020 21:12
Moc děkuji za připomínku Dne parků, také jsem o něm nevěděla. Velmi se s vámi ztotožňuji v pocitech smutku z lesů decimovaných suchem, polomy a kůrovcem. Snad bude lépe...
Naděžda Špásová
26.5.2020 19:47
Jé,Maruško, já to četla párků. Prostě bez žvance nemůžu být. Ale parky mám taky moc ráda. Zrovna dneska jsme se v jednom procházeli. :-)
Soňa Prachfeldová
26.5.2020 18:42
Maruško, jak starneme a jsme spjaté s přírodou, vše víc prožíváme. V lese žiji, vychutnávám si vše, co nabízí, všemi smysly. Na zahradě znám sekání pro králíky, raději bych měla upravenější, ale chápu syna a koneckonců i ty králíky :-)
Jana Šenbergerová
26.5.2020 13:59
Prosbu lesa znám také odjinud, ale ta na fotografii je obzvláště hezky vyvedena. Když se teď po deštích zazelenala tráva na mýtinách a podrost, který na některých místech po lese zůstal, je to hned veselejší pohled. Příroda si poradí, jen jí musíme trochu pomoct a dát šanci. Děkuji, tento den jsem v kalendáři přehlédla.
Dana Puchalská
26.5.2020 13:25
Lesy jsou krásné, ale bohužel jsou poslední dobou v dost tristním stavu. Mám ráda krajinu která je zalesněná a když je tam i voda, tak mám velikou radost. A určitě nejsem sama.
Anna Potůčková
26.5.2020 13:16
Myslím že Prosba lesa byla v tom Harachově. Také mně něco z ní v hlavě zůstalo. Příroda si bez nás poradí sama, ale my bez ní ne, a proto je třeba ji chránit a ne ničit !
Hana Nováková
26.5.2020 13:02
Maru, krásný článek a nádherné doprovodné fotky, vystihující Prosbu lesa. Já jsem vždy nešťastná, když se stromy kácí, či vichr zničí co se dá a pak dlouho se nic neděje, než se zase začne sázet. A což pak, než les vyroste, jedna generace málo... chraňte naše lesy, ale jak, někdy nejen síla příroda, ale síla a moc peněz dokáže vše totálně zničit!!!
Zuzana Pivcová
26.5.2020 11:37
Nevěděla jsem, že je také Den parků, ale to je dobře. Prosbu lesa jsem už někde četla, a nevím, zda to dokonce nebylo loni v Harrachově cestou k Mumlavským vodopádům. Příroda je silná a překvapivě si dosud vždy se všemi ranami poradila. Díky, Maruško.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA