www.pixabay.com
Dvě hádanky se zvířátky
23. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
24.5.2020 10:31
Ta první byla hádanka na 1 minutu, ale kočky a myšky..do toho jsem se pěkně zamotala. 14 bylo málo, 15 bylo moc, tak jsem hledala ještě jiné řešení a pěkně jsem se do toho zamotala. I v noci se mi zdálo o kočkách a myškách. Takže to mám jako Zuzka 50 na 50. Vybavila se mi při tom tato hádanka. V místností sedí v každém rohu jedna kočka a proti každé kočce sedí 3 kočky. Kolik je tam koček?
Věra Lišková
24.5.2020 10:09
Mám to stejně jako Zuzana P., lekníny jsem se strefila, ale kočky jsem nedocenila, počítaly se na stovky.
Zuzana Pivcová
24.5.2020 07:55
Tak u mě 50 na 50, Včely a lekníny správně, kočky špatně. Já jich do kočičince dala daleko víc! :-D
Dana Puchalská
24.5.2020 06:19
Já to vzdala. Rovnice nebrat a trojčlenka byla pro mne holý neštěstí už na ZŠ.
Jitka Hašková
23.5.2020 14:36
Dalo by se to spočítat 1. soustavou 2 rovnic, 2. trojčlenkou, ale jsem líná. Mě stačí, že vím jak na to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA