Tip na dovolenou a na výlet: Pelhřimovsko
Úvodní foto: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/vodni-nadrz-trnavka

Tip na dovolenou a na výlet: Pelhřimovsko

22. 5. 2020

Na Pelhřimovsko jsem začala jezdit asi před dvaceti lety se svým přítelem. Ve vesničce vzdálené necelých 20 km od Pelhřimova trávil již část svého dětství u dědečka.

Tipy na dovolenou 2020
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Hezké pozvání na plno zajímavých míst. Díky :-)
Věra Ježková
Děkuju. :-)
Soňa Prachfeldová
Věrko moc pěkné pozvání i s doprovodnými fotkami. Na Vysočinu bych ráda jela a toulala se okolo, to bych potřebovala alespoň 2 týdny. Díky, krása.
Eva Mužíková
Věrko, to je perfektní pozvání. Dala jsi si s ním práci, povedlo se moc.
Hana Práglová
V Pelhřimově jsem byla jednou.Cestou z dovolené jsme se zde zastavili na dobrý oběd,prohlédli si náměstí a jeli dál...
Věra Ježková
Děkuji podruhé. Františku, potěšil jsi mě.
František Matoušek
Hezké pozvání do Pelhřimova a okolí. Trochu tento kraj znám. Párkrát jsme byli u babičky jedné ze snach. Babička bydlí přímo pod hradem Kámen. Chytili jsme hezké počasí a chodili na houby i borůvky. Přímo v Pelhřimově jsme se jednou zastavili(projížděli jsme)na oběd v hotelu(tuším se jmenoval Slavie). Je tam nahoře pizzerie, kde dělali skvělé, pravé italské rizoto. Rovněž i Žirovnici jsme navštívili. Byli jsme u známých na chalupě v nedaleké Cholumné. Na tento kraj máme hezké vzpomínky. Pěkné fotky mě příbližily známá místa. Díky.
Jindra Hubačová
Pelhřimov neznám a asi tam ani nepojedu, ale pozvánka je skutečně lákavě zpracovaná a fotky moc pěkné. Děkuji, Věruško.
Věra Ježková
To koukám. Už mám 9256 zobrazení. :-)
Věra Ježková
Děkuji vám. Jsem ráda, že vás můj tip zaujal. Na okraji Vysočiny, nedaleko Tábora, leží Chýnov. Město, kde se narodil a působil František Bílek. Tam jsme byli také.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%