Úvodní foto: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/vodni-nadrz-trnavka
Tip na dovolenou a na výlet: Pelhřimovsko
22. 5. 2020Na Pelhřimovsko jsem začala jezdit asi před dvaceti lety se svým přítelem. Ve vesničce vzdálené necelých 20 km od Pelhřimova trávil již část svého dětství u dědečka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
22.5.2020 15:52
Pelhřimov také neznám, ale v Humpolci jsme byli týden na dovolené a v Lipnici nad Sázavou také, jednou dokonce na srazu íčka. Zahradní domek se mi moc líbí. Díky!
Naděžda Špásová
22.5.2020 14:11
Věrko, Pelhřimov neznám, ale v roce 2003 jsme byli u rybníka Komorník na dovolené a bylo tam moc hezky. A teď jsem si vzpomněla, že jsme na Pelhřimovsku byly ( samé holky) se školou v Eši na podzim vybírat brambory. Tam zase bylo strašně myší. Pelhřimov stojí určitě za návštěvu. Hezké fotky. :-)
Růžena Kuželková
22.5.2020 13:24
Do Pelhřimova jsme se vydali vloni s vnukem.Z nádraží do "kuriozit"paráda,zpět v 32 stupních - hrůza a běs.prohlásila jsem,že Pelhřimov nikdy více,ale pokud máte "vozítko,tak je to prima,hodně zážitků všem přeji,já už se sem nevydám.Měla by tam jezdit MHD,možná,že jezdí,ale nám se nepodařilo to zjistit.
Jan Zelenka
22.5.2020 12:43
Věrko, bohužel z toho, co nám představuješ, neznám skoro nic. Tvá prezentace je ovšem velmi výmluvná a fotky pěkné. Poznat to už asi nestihnu. Škoda. Mohla bys mi dělat příjemného a znalého průvodce.
Jitka Hašková
22.5.2020 10:46
Krásné. V Pelhřimově jsem nikdy nebyla, dovolená tam a v okolí musí být krásná. Děkuji.
Zuzana Pivcová
22.5.2020 09:50
Škoda, že tento kraj je pro mě těžko dosažitelný a asi se tam už nepodívám. Ale jako pozvánku pro ty, kteří mají lepší možnosti dopravy, jsi to napsala báječně a lákavě.
Marie Novotná
22.5.2020 08:54
Tato lokalita je úžasná. Jezdím sem za sestřenicí. Tohle shrnutí je moc hezkou pozvánkou. Týden by byl málo. Většinu jsem viděla a tak vřele doporučuji všem, kdo ještě neviděl. Jen to spojení hromadnou dopravou je špatné.
Hana Nováková
22.5.2020 08:54
Věrko, krásné pozvání, taky uvažujeme, že bychom se v letních měsících vypravili s mužem, jemuž je Pelhřimov rodištěm, prozkoumat tento kraj. Děkuji za krásné fotky přibližující krásu tohoto kraje.
Alena Tollarová
22.5.2020 08:11
V Pelhřimově jsem jednou byla a v muzeu motocyklů také. Byla to dovolená před mnoha lety ještě s dětmi. V lesích jsme tenkrát sbírali borůvky, místní tam říkali borovky. Líbilo se nám tam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA