Tip na dovolenou a na výlet: Pelhřimovsko
Úvodní foto: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/vodni-nadrz-trnavka

Tip na dovolenou a na výlet: Pelhřimovsko

22. 5. 2020

Na Pelhřimovsko jsem začala jezdit asi před dvaceti lety se svým přítelem. Ve vesničce vzdálené necelých 20 km od Pelhřimova trávil již část svého dětství u dědečka.

Tipy na dovolenou 2020
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Pelhřimov také neznám, ale v Humpolci jsme byli týden na dovolené a v Lipnici nad Sázavou také, jednou dokonce na srazu íčka. Zahradní domek se mi moc líbí. Díky!
Naděžda Špásová
Věrko, Pelhřimov neznám, ale v roce 2003 jsme byli u rybníka Komorník na dovolené a bylo tam moc hezky. A teď jsem si vzpomněla, že jsme na Pelhřimovsku byly ( samé holky) se školou v Eši na podzim vybírat brambory. Tam zase bylo strašně myší. Pelhřimov stojí určitě za návštěvu. Hezké fotky. :-)
Růžena Kuželková
Do Pelhřimova jsme se vydali vloni s vnukem.Z nádraží do "kuriozit"paráda,zpět v 32 stupních - hrůza a běs.prohlásila jsem,že Pelhřimov nikdy více,ale pokud máte "vozítko,tak je to prima,hodně zážitků všem přeji,já už se sem nevydám.Měla by tam jezdit MHD,možná,že jezdí,ale nám se nepodařilo to zjistit.
Jan Zelenka
Věrko, bohužel z toho, co nám představuješ, neznám skoro nic. Tvá prezentace je ovšem velmi výmluvná a fotky pěkné. Poznat to už asi nestihnu. Škoda. Mohla bys mi dělat příjemného a znalého průvodce.
Jitka Hašková
Krásné. V Pelhřimově jsem nikdy nebyla, dovolená tam a v okolí musí být krásná. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Škoda, že tento kraj je pro mě těžko dosažitelný a asi se tam už nepodívám. Ale jako pozvánku pro ty, kteří mají lepší možnosti dopravy, jsi to napsala báječně a lákavě.
Anna Potůčková
Nebyla jsem zde a dík za tip, krásné fotky a spoustu odkazů!
Marie Novotná
Tato lokalita je úžasná. Jezdím sem za sestřenicí. Tohle shrnutí je moc hezkou pozvánkou. Týden by byl málo. Většinu jsem viděla a tak vřele doporučuji všem, kdo ještě neviděl. Jen to spojení hromadnou dopravou je špatné.
Hana Nováková
Věrko, krásné pozvání, taky uvažujeme, že bychom se v letních měsících vypravili s mužem, jemuž je Pelhřimov rodištěm, prozkoumat tento kraj. Děkuji za krásné fotky přibližující krásu tohoto kraje.
Alena Tollarová
V Pelhřimově jsem jednou byla a v muzeu motocyklů také. Byla to dovolená před mnoha lety ještě s dětmi. V lesích jsme tenkrát sbírali borůvky, místní tam říkali borovky. Líbilo se nám tam.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%