Ilustrační foto: ingimage.com
Před hloupými řečmi je třeba utéct. Jak na to? Základním pravidlem je nepouštět se do diskuze
24. 5. 2020
Víte o tom, paní Nováčková, že celý ten koronavirus je mezinárodní spiknutí? Budou předstírat, že nás očkují, ale ve skutečnosti nám dají čip, aby nás mohli sledovat. Co si počít, když nám blízcí, přátelé či sousedé vyprávějí něco, co nám připadá jako naprostá hloupost?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
24.5.2020 13:45
Komunikuji s poměrně málo lidmi – a ti mi takové hlouposti neříkají. Za nejlepší reakci v takové situaci považuji nereagovat.
Irena Mertová
24.5.2020 13:21
Tak tohle se mi stává dost často... snažím se změnit téma hovoru. Jen opravdu dobré kamarádce o které vím, že to bude mít smysl, bych vysvětlila, že naletěla na hloupost.
Danka Rotyková
24.5.2020 12:51
Určitě jde v takové nepříjemné situaci nemluvit, usmát se, .... ale moje psychika trpí a je na mně poznat, že s tím nejsem spokojena. Prostě se neumím přetvařovat tak, aby ten druhý nepoznal, co si myslím. Naučila jsem se odpovědět krátce např. : "Četla jsem o tom docela dost, ale tohle tedy ne. Mějte se, mám naspěch" a okamžitě odcházím. Je mi jasné, že mne za to nebude nikdo milovat, ale já to beru.
Jitka Hašková
24.5.2020 10:24
Sama jsem si přišla na to, říct to mě nezajímá a ukončit nesmyslnou diskusi. Hlupáka, který věří hloupostem, nepřesvědčíte logickými argumenty. Nebavím se a pokud je to nutné odejdu nebo položím telefon.
Jitka Caklová
24.5.2020 09:58
Důležité je, věřit síle vlastní myšlenky! Ale k tomu je třeba začít u sebe, ve svém ♥, abych nějakou vlastní myšlenku měla :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA