Zpráva nikoliv o stavu Unie, ale o stavu mých buxusů
18. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
21.5.2020 11:33
Také jsem letos přišla o jeden buxus a mrzí mě to, byl to krásný několikaletý keřík. Na jeho místo už mám náhradu, vnučka mi k narozkám přinesla růžový rododendron, tak ten tam teď bude bydlet. Snad se mu tam bude dařit, hned vedle má bílého bráchu, asi desetiletého.
Jana Hošková
19.5.2020 15:35
Aleno, žádné slzičky nebyly, beru to tak, jak to je. Mým krédem je to, co napsala níže Hanka. A vůbec - vždyť mám zas příležitost zasadit něco jiného, změna je život ! :-)) Poskočila jsem a hbitě navštívila zahradnictví a už vymýšlím, co tam bude místo buxusů.
Ivo, kdybych to nechala na přirozeném výběru, mám za chvilku ze zahrady louku. Takže přirozený výběr odsud-podsud, či jak se to říká...přeci jenom, ještě že jsme už vývojově tak daleko, že máme určité možnosti obrany, jinak bychom mohli špatně dopadnout :-))
Alena Tollarová
19.5.2020 08:42
Přemýšlím, kolik lítostivých slziček káplo před napsáním této glosy. Co ta chemie, opravdu se nekonala vůbec nebo už bylo pozdě?
Zuzana Pivcová
18.5.2020 18:25
Ano, s přírodou je to víc než svatá pravda.I na té hrozbě něco je. Díky.
Hana Nováková
18.5.2020 15:54
Hezký článek, člověku je to líto, zvláště pak, buxusy rostou pomalu, mám dva jeden vysoký jeden nízky cca 15 let Bylo by mi to líto, ale musela bych si říci, nejde o život, tak nejde o nic. Vše se dá koupit a znovu osázet. Bohužel, jen člověka nelze nenahradit!! Hezký den
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA