FOTO: autorka
Tip na dovolenou: Za Rumcajsem do Jičína
18. 5. 2020Nabízím vám k nahlédnutí levné ubytování, dobrou stravu, spoustu zážitků ze skalního města plného historie a pohádek, od Rumcajsovy jeskyně, hradu z Valdštejnské lodžie až po procházky okolo kempu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
18.5.2020 15:43
Myslím si, že by to byl krásný pobyt a určitě ne nudný! Krásné fotky to jen potvrzují.
Alena Tollarová
18.5.2020 12:37
Jů, to by se mi líbilo. Akorát že jsme jen dva a chatička by pro nás asi byla příliš veliká.
Alena Vávrová
18.5.2020 12:20
Jičín mám moc ráda, byla jsem tam mockrát, manžel tam měl bratrance. Takže jsem byla i na většině uvedených míst a navíc jsme ještě vylezli na Zebín a na Veliš.
Dana Puchalská
18.5.2020 11:59
Maruško, je to opravdu krásná krajina. Fotky jsou toho důkazem. Jezdila jsem kdysi ke známým a ti měli blízko chalupu jak z pohádky. A škoda, že jsem na kempování už velká. Být tam tak před 40 lety...... To bych brala všemi deseti.
Naděžda Špásová
18.5.2020 11:55
Jičínsko je krásné, večerníčky s Rumcajsem se mi líbily. Hezké fotky a určitě vydařený týden. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA