Foto: https://www.mestojachymov.cz
Tip na dovolenou: Pozvání do Jáchymova
17. 5. 2020V Jáchymově jsme byli před několika lety s přítelem na týdenním léčebném pobytu. Ze všech lázeňských měst, v nichž jsme pobývali, se mi tam líbilo nejvíc. Proto jsem si ho vybrala jako soutěžní příspěvek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
30.7.2020 07:54
Dobrý den,
To moc doporučuji. My jsme tam byli teď (tedy kousek tu https://www.honourandgrace.com/cs/ )
A do Jáchymova jsme se šli projít a bylo to moc pěkné :)
Soňa Prachfeldová
20.5.2020 19:20
Jednou jsem tam zajela, ale blíže Jsem město nepoznala. Lázně s léčivými prameny jsou v Západních Čechách všechny v krásné krajině.
Martina Růžičková
19.5.2020 21:07
Jáchymov neznám. O to více mě článek o něm zaujal. Snad se tam někdy také podívám. Díky za pozvání :-).
Věra Ježková
18.5.2020 06:10
Děkuji vám. :-) Ano, je v kopci, jak už to v horách bývá. A právě to je na něm také zajímavé; pohled od kostela sv. Jáchyma na celé město. Lázeňská část je menší než v jiných lázních, které jsou více propojeny s městem. I to se mi líbilo. O politických vězních jsem nepsala záměrně; o naučné stezce jsem nevěděla.
Alena Tollarová
17.5.2020 20:34
Tvůj tip jsem využila ještě dříve, než jsi o něm napsala. Brzy se chystáme sice ne přímo do Jáchymova, ale do jeho těsné blízkosti. Jáchymov si určitě taky projdeme.
Jitka Hašková
17.5.2020 18:04
Jáchymov je krásný. Byla jsem tam na jednodenním výletě, když jsme s kamarádkou byly na týdenní dovolené v Abertamech. Dělaly jsme hodně výletů do okolí.
Dana Hošková
17.5.2020 18:02
Díky za pěkný a zajímavý článek. Do Jáchymova bych se ráda podívala jako turistka, ne jako klientka lázní.
Naděžda Špásová
17.5.2020 17:56
Kolem Jáchymova jsem jednou jela. Lázně jsou hodně známé, nevím ale, jestli bych tam jela na pobyt. Na výlet určitě ano. :-)
František Matoušek
17.5.2020 15:31
Díky za představení lázní Jáchymov. Nikdy jsem tam nebyl, ale od jedné své kolegyně jsem získal popis lázní, jako místa nahoru a zase dolů. Byla tam asi tři neděle na léčebném pobytu a jak mi řekla, byla ráda že ji to končí. Tak nevím. Nabyl jsem tedy dojem, že se ji tam nelíbilo (bylo to asi před 20 lety). Podle fotografií to vypadá na hezké místo.
Marie Novotná
17.5.2020 14:27
K této pozvánce se připojím.Bydleli jsme v chatě Lesanka nad Jáchymovem.2x. Kamarádství do dnešního dne ,i když už tam nepracuje.Klid a pohoda.Město jako takové je v dolní (lázeňské ) části nádhera.Avšak horní ,muzeum dolu aj.byl obraz bídy.Rozsypané a vybydlené domy.Snad už je to lepší.Ale okolí a výlety ať na německou stranu ,nebo jen v okolí Jáchymova byly super.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA