Foto: autorka
Hradišťany - tajemné místo, které stojí za to navštívit
12. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
12.5.2020 12:41
Každá Tvá procházka je zajímavá a půvabná, navíc trochu okořeněná tajemnem, které Tě zajímá. Děkuji.
Alena Tollarová
12.5.2020 12:18
Tak přesně takovou mám Hradišťanskou louku v paměti z výletu s průvodcem z CHKO ČS před několika lety. Taky jsme tam nic zvlášního nenašli. Nicméně odškrtnutí návštěvy 2. nejvyšší hory ČS s prastarými pozůstatky jejího obydlení nejsou ve spojení s pěknou vycházkou k zahození, že?
Alena Vávrová
12.5.2020 12:03
Tak zase vím o Středohoří o něco více, děkuji. Nádherné fotky, z louky dýchá pohoda a ty zarostlé valy hradiště jsou opravdu tajemné. A to ☼ z tvého fotoaparátu je vždycky kouzelné.
Marie Seitlová
12.5.2020 12:00
Soni, krásně jsem se s vámi prošla tvým okolím. Moc se mi líbí fotky.
Naděžda Špásová
12.5.2020 11:08
Soni, krásné fotky, vypadá to na pěknou procházku. Musím kouknout, kde to je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA