Milenci umírajícího času 5 - konec

Milenci umírajícího času 5 - konec

11. 5. 2020
Moje poezie
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Na podobný konec jsem byl připraven, ale vůbec jsem si nemyslel, že mě to tak veme. Díky za milý příběh.
Jana Šenbergerová
Tak na takový konec jsem vůbec nepomyslela, ale měla bych. Nejmladší už nejsme, nejzdravější také ne ... Ale vím své, proto se tím nemusím trápit. Jendo, moc zajímavé a hezké počtení. Dík!
Jan Zelenka
Ještě jednou všem velký dík. Jsem moc rád, že jste mí stálí čtenáři. Pane Číp, za vaši návštěvu jsem obzvlášť rád, myslím, že jste tu poprvé. Ale příště prosím raději - Honzo. Já si na vykání moc nepotrpím. To se týká i dam. Pokud to nebude vadit.
Dana Puchalská
Honzo, mám podobné pocity jako Martina přede mnou. Opravdu nejsem žádná vášnivá čtenářka červené knihovny a obdivovatelka mýdlových operetek v TV, ale na závěr mi tekly slzy po tváři. Ale i tak děkuju.
Martina Růžičková
Čekala jsem, že příběh neskončí dobře, ale stejně tu teď trochu slzím... Poutavě napsaný příběh. Děkuji.
Anna Potůčková
Moc, moc krásný příběh, byt se smutným koncem. Písmenka jsem tentokrát hltala po velkých doušcích! Díky moc za 5 pokračování zde na Íčku!
Jan Zelenka
Přátelé, díky vám všem za to, že jste si tento příběh přečetli a napsali mi o něm pár pěkných slov. Je mi jasné, že podobné dlouhé texty na íčku zrovna "nefrčí", o to víc oceňuji vaši spoluúčast.
Věra Ježková
Jendo, jsem moc ráda, že jsi Milence zveřejnil. Je to nesmírně dojemný příběh, krásně napsaný. Víš, že jsem ho obrečela při každém čtení. Jistě si ho přečetlo mnohem víc lidí než íčkařů, kteří ho zde ocenili.
Alena Vávrová
Je to velký dar, umět takto psát. Děkuji za počtení, Jendo.
Vladislava Dejmková
Každá hodina smysluplného života stojí za to. A když je člověk k tomu ještě šťastný, měl by si to plně uvědomovat a užívat. Bez ohledu na věk a konvence. Líbilo se mi, jak je příběh napsaný, jak jsou city a pocity výstižně vyjádřené.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%