Milenci umírajícího času 5 - konec
11. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
13.5.2020 11:04
Na podobný konec jsem byl připraven, ale vůbec jsem si nemyslel, že mě to tak veme. Díky za milý příběh.
Jana Šenbergerová
12.5.2020 13:46
Tak na takový konec jsem vůbec nepomyslela, ale měla bych. Nejmladší už nejsme, nejzdravější také ne ... Ale vím své, proto se tím nemusím trápit. Jendo, moc zajímavé a hezké počtení. Dík!
Jan Zelenka
12.5.2020 10:39
Ještě jednou všem velký dík. Jsem moc rád, že jste mí stálí čtenáři. Pane Číp, za vaši návštěvu jsem obzvlášť rád, myslím, že jste tu poprvé. Ale příště prosím raději - Honzo. Já si na vykání moc nepotrpím. To se týká i dam. Pokud to nebude vadit.
Dana Puchalská
11.5.2020 20:39
Honzo, mám podobné pocity jako Martina přede mnou. Opravdu nejsem žádná vášnivá čtenářka červené knihovny a obdivovatelka mýdlových operetek v TV, ale na závěr mi tekly slzy po tváři. Ale i tak děkuju.
Martina Růžičková
11.5.2020 20:32
Čekala jsem, že příběh neskončí dobře, ale stejně tu teď trochu slzím...
Poutavě napsaný příběh. Děkuji.
Anna Potůčková
11.5.2020 18:52
Moc, moc krásný příběh, byt se smutným koncem. Písmenka jsem tentokrát hltala po velkých doušcích! Díky moc za 5 pokračování zde na Íčku!
Jan Zelenka
11.5.2020 17:24
Přátelé, díky vám všem za to, že jste si tento příběh přečetli a napsali mi o něm pár pěkných slov. Je mi jasné, že podobné dlouhé texty na íčku zrovna "nefrčí", o to víc oceňuji vaši spoluúčast.
Věra Ježková
11.5.2020 16:50
Jendo, jsem moc ráda, že jsi Milence zveřejnil. Je to nesmírně dojemný příběh, krásně napsaný. Víš, že jsem ho obrečela při každém čtení. Jistě si ho přečetlo mnohem víc lidí než íčkařů, kteří ho zde ocenili.
Vladislava Dejmková
11.5.2020 13:15
Každá hodina smysluplného života stojí za to. A když je člověk k tomu ještě šťastný, měl by si to plně uvědomovat a užívat. Bez ohledu na věk a konvence. Líbilo se mi, jak je příběh napsaný, jak jsou city a pocity výstižně vyjádřené.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA