Foto: autorka
Děkuji za přátelství... Pár laskavých slov znamená v této době velké štěstí
12. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
19.5.2020 05:22
Dobré ráno paní Jano, děkuji za příspěvek. Vítám jakýkoliv názor. Žiji tiše, v lásce a mám kolem sebe hodné lidi. Mými nejdůležitějšími slovy již od dětství je děkuji a prosím. Přeji Vám, aby jste měla hodně dobrých lidí kolem sebe. Jak napsal Saint-Exupéry "Život je jen klubko vztahů".
Se srdečným pozdravem,
Dana
Jana Kollinová
18.5.2020 18:08
Děkuji za přátelství. To je věta, kterou možná použilo mnoho lidí. Je to obyčejná věta, ale to co předcházelo jejímu vyslovení nemusí mít vždy pozitivní impuls. Danuše, Tvoji protagonisté se nacházejí, doplňují a sdílejí vzájemné pocity. Moji protagonisté se rozcházejí.
Alena Várošová
14.5.2020 13:06
Milá a přitom jednoduchá slova mající hloubku a zasahují až do duše.Díky Danuš.
Marie Seitlová
12.5.2020 12:49
Přečetla jsem si tyto laskavé věty a i mě na nemocničním lůžku se moc líbily. Děkuji Danuško.
Anna Potůčková
12.5.2020 11:41
Krásná slova - pokud by byly jen ony je na světě krásně! Každý z nás je má rády, každého potěší na duši pohladí a dodají sílu!
Libuše Křapová
12.5.2020 08:35
Hezká a milá slova jsou potřebná, potěší , zahřejí a dodají sílu. Pěkný článek o dobrých lidech :-)
Zuzana Pivcová
12.5.2020 08:04
To určitě potěší. A přitom to jsou slova zcela nezištná. To, jaký člověk je, se projeví především ve vypjatých situacích. Moc děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA