Tip na letošní dovolenou - Královéhradecko
Foto: autorka

Tip na letošní dovolenou - Královéhradecko

10. 5. 2020

Ano, myslím to zcela vážně. Chtěla bych vás pozvat na dovolenou do Hradce Králové a jeho nejbližšího okolí. A to nejen proto, že jsem místní patriot, ale hlavně kvůli tomu, že je zde opravdu krásně.

města a obce Tipy na dovolenou 2020
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Bartošová
V HK jsem studovala, celý život tam vyučovala na UHK, dojížděla jsem dlouho z Pardubic, a posledních 10 let jsem tam už i bydlela. Je to opravdu krásné město, mám tam mnoho známých a přátel. Důchod sice trávím na venkově, ale HK mám v srdci stále. Je to nejen urbanistický skvost už za 1.republiky zvaný ,,Salon republiky, ale i město lidí a pro lidi. Označován jako město cyklistů byl už v dobách, kdy jinde o cyklostezkách teprve snili. Kulturních zařízení a akcí je zde tolik, že by paní Dejmková musela napsat další obsáhlý článek, aby je jen vyjmenovala :-). Děkuji za uvedené informace ( o těch novějších rekreačních zařízeních už jsem přehled neměla), článek se mi moc líbí, oceňuji jeho věcnost, obsažnost a přehlednost i pěkné fotografie.
Eva Haltufová
Hradec Králové je opravdu hezké město a myslím, že po přečtení Vašeho článku jej mnozí navštíví. Co se týká výletů po okolí, určitě také stojí za prohlídku město Chlumec nad Cidlinou, kde se nachází zámek Karlova Koruna, muzeum Loreta a krásně vybudované koupaliště, kde se můžete také ubytovat v chatkách a kde se v létě pravidelně konají různé koncerty. Za návštěvu stojí také nedaleký Hrádek u Nechanic a Nový Bydžov, který také stojí za zastávení.
Věra Lišková
Pozvánka do Hradce je lákavá a dobře se četla. V článku je přehledně uvedené vše, od historie města počínaje až po možnosti koupání a rekreace. Až se přestaneme bát cestovat, jistě mnoho lidí inspiruje k návštěvě tohoto kraje.
Martina Růžičková
Dala jste si s článkem o vašem městě a jeho okolí opravdu práci a napsala pro nás krásnou pozvánku. Díky :-)
Vladislava Dejmková
Je mi také lito, ze článek nebyl zveřejněn na titulní straně a po dvou dnech "zmizel" v propadlišti. Dal mi dost práce a měla jsem pocit, že není zas tak špatný a že může lidem něco říct. Snažila jsem se to řešit s redakcí, ale neuspěla jsem. Tak se s tím musím vyrovnat a nejspíš se už o nic podobného nepokoušet.
Soňa Prachfeldová
Krásná pozvánka, jen jsem projížděla ke Stříbrnému rybníku, měli jsme tam výstavu chodských psů, vycházky byly příjemné všude zeleň.
Dana Puchalská
Vlaďko, krásně jsi nám popsala svoje město. Je nádherné. Byla jsem tam jen na chvíli před pár lety a moc se mi tam líbilo. A Tvoje pozvánka na strávení dovolené je vynikající. Mám ráda města, kterými protékají řeky. Děkuji.
Jan Zelenka
Přímo Hradec moc neznám, ale na ostatních místech, která zmiňujete, jsme ještě se ženou byli. Hodně jsme cestovali a nejen po cizině. Po Česku a Slovensku jsme najezdili tisíce kilometrů. Máme krásnou zem.
Alena Tollarová
Parádní pozvánka na dovolenou, děkuji :)
Alena Vávrová
Hradec Králové a celý Vč kraj mám moc ráda. Je to město a kraj mých prarodičů a rodičů (otec v Hradci studoval) a také rodiště mého manžela. Byli jsme tam spolu velmi často. I na tu Bílou věž jsem vylezla . V poslední době jsem bohužel většinou také jen projížděla...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%