Květen - měsíc lásky a také měsíc našeho seznámení před padesáti lety
Foto: autorka

Květen - měsíc lásky a také měsíc našeho seznámení před padesáti lety

12. 5. 2020

Je statisticky dokázáno, že nejvíce lidí se zamiluje v zaměstnání. Tak tomu bylo i u nás přesně před padesáti lety. Stalo se to v pondělí 11. května v roce 1970. Zajímavé, že i v tomto roce připadlo stejné datum na pondělí. Nebyla to ale láska jak se říká, na první pohled.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.3 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Maruško, moc hezký příběh. Takové výročí zaslouží opravdu pořádnou oslavu. Tak ať to vyjde se vším všudy podle vašich plánů.
Naděžda Špásová
Maruško, moc hezky napsané, na konci jsem se musela smát té splašené Vodnářce, protože já jsem splašený Kozoroh a můj muž je uvážlivý Vodnář. Tak ať se ta Zlatá svatba hezky vydaří. Hodně štěstí do dalších let. :-)
Jana Šenbergerová
Ať vám i po zlaté svatbě přinese společný život ještě hodně radosti.
Věra Ježková
Maruško, ráda jsem si přečetla váš příběh. Přeji vám a manželovi hodně štěstí.
Alena Vávrová
Krááása, Maruško, děkuji za sdílení a zároveň moc blahopřeji. Také jsem se se svým manželem seznámila při nástupu do svého prvního zaměstnání. Bylo nám však dopřáno jen 34 společných let. I tak to byl život bohatě naplněný, také jsme hodně cestovali, milovali hory a zajímavé bylo, že my jsme jen s malými přestávkami většinou v jednom podniku pracovali ;-).
Alena Tollarová
Moc ráda jsem si vyprávění přečetla a trochu přitom i zavzpomínala. Přeji vám oběma pohodové další a další roky!
Marie Seitlová
Maruško, krásný příběh o krásném vztahu dvou lidí. Přeji vám ještě hooodně krásných společných let a moc pěknou zlatou svatbu v kruhu těch nejmilejších.
Anna Potůčková
Maruško mám kozoroha také, a po přečtení Tvého životního příspěvku to vypadá jako by Mirek a můj Jarek byli bratři. Podotýkám, že já jsem býk. Prý dvěma rohatým to nemůže fungovat, ale nám to funguje. VÁM PŘEJI STÁLE SPOUSTU KRÁSNÝCH SPOLEČNÝCH CHVIL A VELKOU PORCI LÁSKY KAŽDÝ DEN!
Květuše Pinkasová
Hezké shrnutí společného soužití v kostce ve zdraví a hezký výsledek … Zlatá svatba …
Zuzana Pivcová
Moc hezké, oběma vám to upřímně přeji. Vědci různě posuzují, zda si lépe sednou lidé typově stejní nebo odlišní. Těžko říct. Prostě si sednou!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%