Dobrodružné putování přes Pamír v Tádžikistánu
Foto: autorka

Dobrodružné putování přes Pamír v Tádžikistánu

10. 5. 2020

V době koronaviru, kdy se i běžná cesta za nákupem stává malým dobrodužstvím, s manželem stále věříme, že budeme zase moci cestovat, a vracíme se ve vzpomínkách k našim minulým cestám.

Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Ráda si o takových cestách přečtu nebo se podívám na dokument. Jste odvážní, fandím vám, ale já bych do toho nešla ani zamlada. Je to jiný svět plný nejistot a problémů. Z tepla domova se to moc hezky prožívá s vámi. Konec dobrý, všechno dobré. Jdu na další vaše dobrodružství. Díky za sdílení.
Martina Růžičková
Hodně adrenalinové putování. Bezvadně jste nám zážitky popsala.
VANDA Blaškovič
Klobouk dolů...my jsme Střední Asii procestovali letecky a dále vždy džípy. Organizace byla na cestovce.Také jsme poznali lesk a bídu....ale spíše ten lesk. Byly to nezapomenutelné zážitky. Jste fakt odvážní.
VANDA Blaškovič
Klobouk dolů...my jsme Střední Asii procestovali letecky a dále vždy džípy. Organizace byla na cestovce.Také jsme poznali lesk a bídu....ale spíše ten lesk. Byly to nezapomenutelné zážitky. Jste fakt odvážní.
Soňa Prachfeldová
Stateční, máte nezapomenutelné zážitky.
Alena Vávrová
Cestopisy mám moc ráda, zjistila jsem, že jsem všecky vaše články nečetla, tak to postupně napravím.
Dana Puchalská
Krásný cestopis. Ale já osobně bych ho nemohla absolvovat. Možná tak ve věku 17 let. To jsem měla období kdy jsem spala i pod širákem nebo v lodi na břehu řeky.
Jan Zelenka
Úžasná a záviděníhodná cesta. Měl jsem rád dobrodružné cesty a pokud to šlo, jezdili jsme všude po Evropě autem. Ale tohle byl rád zažil. Na takové a hlavně úspěšné cesty se dobře vzpomíná.
Eva Mužíková
Také bych uvítala i další a další Vámi prožité zkušenosti. Nevím, jestli bych i mladší takovou cestu uvítala. Asi ne, nejsem do nepohody stavěná. Ale zážitky to musely být opravdu nezapometulné, komu se tam podaří vycestovat..
Vladislava Dejmková
Je to zajímavé, ale zažít bych to nedokázala. Stačí o to číst.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%