Nespolehlivý zub
9. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.5.2020 15:55
Se zubem jsem si užila loni. Rozbolel mě, tak jsem naklusala ke svému zubaři. Prohlédl ho a neshledal nic, proč by měl bolet, nicméně bolel. Došlo na čištění kanálků, pak i na rentgen, ale příčina bolesti nikde. Nevím, jestli nedošel až k mozku, protože zub nejenže bolet nepřestal, ale bolel a bolel. Neviděla jsem důvod, proč trhat zub, když je v pořádku. Měsíc jsem to vydržela a dobře jsem udělala. Stejně jak bolet začal, přestal. Tak snad už spolu nějak vydržíme. Také jsem za své doktory vděčná. Zatím vždycky spravili, co já pokazila.
Jana Hošková
9.5.2020 14:08
Zuzko, já ten humor našla taky až po delší době, neboť ty vzpomínky na prodělanou bolest...ovšem jste větší hrdinka než já. Doteď jsem nesebrala odvahu absolvovat to, co vy a rozjet akci "Implantát". A teď mne dorazil její popis, neboť mám stejný problém, co jste měla vy. :-((
Zuzana Pivcová
9.5.2020 13:27
A jsem zase u podobného příběhu. Když mi v roce 2008 začal podezřele vylézat zub rychle z dásně, viděla jsem, že to není dobré. Záhy byl vytržen, a to v době mého letního pobytu v jižních Čechách. Pomohl mi tamní starší stomatolog, který pamatoval kdysi ještě mou maminku. Náš domovník si ho nemohl vynachválit, jak dělá implantáty. Tak jsem se s ním domluvila a za 2 měsíce nastoupila. Netušila jsem, že mou komplikací bude nedostatek kosti, do níž by se ta protéza či co nasadila. Následovala víc než komplikovaná bolestivá operace, kdy mi musel doktor vzít štěpy ze dvou míst dolní čelisti a ty přenést do té díry po zubu a zašít. Zbytek dne jsem strávila v mrákotách a druhý den musela zpět do Prahy. Vypadala jsem tak hrozně, že si lidé přede mnou v kupé jen šeptali, aby mě nějak nerušili. Otok a zkřivení obličeje mi trvalo několik dní. Situační humor jsem tehdy opravdu nenašla. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA