Foto: autorka
Všichni jsme jednou byli dětmi aneb moje knížka "Dana dětem"
7. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
7.5.2020 15:00
Knížka "Dana dětem" je útlá knížečka, která pohladí a potěší. Je na ni vidět, že je psána srdcem a se znalostí dětské dušičky. Knížečku vlastním. Dostal jsem ji od Dany spolu s odznakem jako dárek k velikonocům.
Anna Potůčková
7.5.2020 14:31
Dano moc blahopřeji ke knize a protože mám 6 vnoučat ve věku od 9-4 let, měla bych ji určitě komu věnovat. Moje dětství bylo dá se říci krásné, i když někdy mráčky byly i s bouří. Ale to asi bylo tak všude......Jinak mně můžeš také tykat, já už začala :-)
Dana Puchalská
7.5.2020 14:15
To je fajn, že Ti vyšla knížka. Já měla dětství hezké a ráda na něj vzpomínám. Jsem na ní zvědavá. Myslím že už vím, komu bych ji mohla dát. A že by tam šlo napsat i věnování od autorky?
Marie Seitlová
7.5.2020 13:33
Dano, obdivuji každého, kdo napíše knihu. Jsem ráda, že se počet píšících ičkařů rozrůstá. Dětství bylo krásné období, ráda vzpomínám. S dětmi jsem prožila i celý profesní život.
Jana Šenbergerová
7.5.2020 13:26
Knížce přeji, ať si ji přečte co nejvíce lidí. Všichni v sobě nosíme své vnitřní dítě od kolébky až do konce svých pozemských dní, stojí za to i o ně pečovat s láskou, obzvláště když naše vzpomínky na dětství nepatří k nejšťastnějším.
Jitka Hašková
7.5.2020 13:24
Danuše, jsem na tom jako Věra, knížku nemám komu dát a na dětství raději moc nevzpomínám. Myslím, že se tvoje knížka líbí, už jsi psala o tom, že se prodává.
Věra Ježková
7.5.2020 13:16
Dano, blahopřeji. Knížku nemám komu dát. Na dětství bych nejradši zapomněla. Bohužel si ho v sobě nesu celý život, asi jako každý.
Danuše D'Engeli
7.5.2020 10:18
Děkuji milá Eleno, v současné době je to takové "pohlazení" duše. Vy máte můj velký obdiv. Máte krásné fotografie a přeji, abyste uskutečnila další výstavu. Se srdečným pozdravem. Ještě bych připojila, že nevím, jestli Vám mohu tykat. Děkuji. Danuše se srdečným pozdravem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA