Foto: autorka
Jaro pod Troskami aneb Když v ráji pršelo
5. 5. 2020Přírodní rezervace Podtrosecká údolí v blízkosti hradu Trosky je součástí chráněné krajinné oblasti Český ráj. Na ploše 143,4 ha tu tvoří kaňonovitá údolí, pískovcové skály, soustava rybníků, meandrující potoky, louky a mokřady obdivuhodné přírodní území, které je domovem vzácných rostlin i živočichů. Prochází tudy značené cesty i cyklostezky, takže je též vyhledávaným turistickým cílem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
5.5.2020 18:03
Znám. Od mládí jsem tam jezdil. Na čundry s klukama, později s manželkou a dětmi. Nejdřív vlakem do Borku, později na motorce, autem, ale tu trasu Vidlák, Věžák, Nebák, i ten kopec nakonec, jsem šel mnohokrát. Budu to muset ještě aspoň jednou zkusit. Díky za článek :-)
Alena Tollarová
5.5.2020 15:32
Abych pravdu řekla, tak já mám chuť si cestu projít nejen na fotkách, ale ve skutečnosti. Krásný kraj Českého ráje bych ráda poznala mnohem víc, ale chtělo by to asi nějaký penzionek. Cesta tam vlakem a autobusem je pro mě dost náročná na čas.
Anna Potůčková
5.5.2020 15:32
Nikdy jsem tu nebyla, kraj neznám a proto jsem se alespoň moc ráda podívala na fotky. Hezká procházka!
Marie Seitlová
5.5.2020 14:08
V tomto kraji jsem byla 2x, je moc zajímavý a krásný. Moc se mi líbí fotky.
Dana Puchalská
5.5.2020 13:40
Martino. Děkuji za článek o krásném výletu do krásného kraje, který byl korunován ještě krásnějšími fotografiemi.
Eva Mužíková
5.5.2020 13:34
Martino, tak tohle je jeden z mála koutů naší zemičky, který dobře znám. Dík za připomenutí krásnými fotkami a vyprávěním...
Marie Faldynová
5.5.2020 13:11
Díky za krásné obrázky z kraje, který znám, ale dnes bydlím daleko. "A když začne pršet, zmokneme, na sluníčku zase uschneme"
Naděžda Špásová
5.5.2020 13:07
Martino, moc hezká procházka i fotky. Tímto krajem jsem vždycky jen projížděla, snad se tam někdy dostaneme. :-)
Vladislava Dejmková
5.5.2020 12:52
Moc děkuji za připomenutí míst, které mám též ráda. Dostanu se tam ale jen málokdy, tak si ráda zavzpomínám nad fotkami. Je to krásný kraj. Nejvíc se mi líbí fotka Trosek s rozkvetlým stromem.
Věra Ježková
5.5.2020 12:39
Martino, umíš se dívat, viděné krásně vyfotit i o něm hezky napsat. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA