Ilustrační foto: pixabay.com
Pondělí 4. května - Co by vám nemělo uniknout
4. 5. 2020Státní zdravotní ústav vyvíjí českou vakcínu na nemoc covid-19. Informovala o tom v neděli CNN Prima News. Informaci potvrdil náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula. Vývoj je podle něj teprve na začátku a ústav ještě nezačal s klinickými zkouškami. Testování léků má trvat 18 měsíců.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
4.5.2020 11:47
Díky za info, mně by se také jistá novela zákona líbila, teď se to hodně probírá. A je to dost složité, najít v demokracii tu správnou míru. Ale máme chytré a vzdělané odborníky, věřím, že se to může povést.
Věra Ježková
4.5.2020 10:28
Honzo, díky. Novela zákona o ochraně zdraví by se mi asi líbila. Kritizovat mají právníci i opozice v popisu práce. Bylo by od nich hezké, kdyby si uvědomili, že v prvé řadě jde o zdraví a životy lidí.
Marie Faldynová
4.5.2020 08:16
Také děkuji za informace, opravdu je třeba to se špatnými zprávami nepřehánět, díky Bohu za všechny zprávy povzbuzující!
Jarka Wirterlová
4.5.2020 07:39
Dobré ráno, děkuji za informace. Bohatě mě stačí informace z vašeho portálu. Zprávy v TV raději neposlouchám, děsivé informace o zemřelých a nakažených v různých státech na mne působí velice špatně.
Soňa Prachfeldová
4.5.2020 07:30
Dobré ráno, díky za informace, ano pravdu má Danuška, vir je pořád nepředvídatelný a je rozhodně lepší se nenervovat a doufat.
Danuše D'Engeli
4.5.2020 05:44
Děkuji za informace, mám totiž odhlášenou televizi i rádio. Čtu pouze Vaše články z portálu a pár informací z PC.
Domnívám se, že je důležité dodržovat základní pravidla i vstřebávat nová důležitá opatření. Mne tyto informace působí velkou psychickou zátěž, takže je minimalizuji. Domnívám se, že právě " nevědomý" strach, který si často nepřipouštíme, způsobuje, jak píší odborníci, snížení imunity a poté onemocnění.
Proto jsem zaujala právě tento výše uvedený osobní postoj. Hodně čtu, poslouchám hudbu a těším se ze života pomocí drobných radostí.
Děkuji za článek a přeji hodně zdraví a štěstí nám všem, vlastně celému světu.
Se srdečným pozdravem,
Danuše
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA