www.pixabey.com
Hlavolamová přísloví
4. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
4.5.2020 17:15
Myslím, že to mám. Taky jsem musela hledat, co je pauperizace. Dano, na sratá lolena jsme nafrněné už dvě.
František Matoušek
4.5.2020 16:08
Hezké hádanky. První a třetí jsem pochopil hned. Nad tou dvojkou(řemeslem) se musel člověk zamyslet. Hlavně jsem si musel zjistit co je to ta pauperizace. Taky jsem to dal.
Libuše Křapová
4.5.2020 14:01
No toto, musela jsem si najít, co je to pauperizace, ale už mám také všechny tři :-)
Dana Puchalská
4.5.2020 11:43
Jupí,....zvládla jsem všechny 3. Jakou já mám radost. Děkuji Vlaďko :-) :-) asi budu na sratá lolena parádně nafrněná.
Zuzana Pivcová
4.5.2020 10:52
No, každý má jiný druh myšlení, někdo víc preferuje logiku, což já zrovna moc ne. Dvě jsem věděla hned (1. a 3.), jak jsem to přečetla, dvojka mě potrápila, i když ty mocniny zrovna mívám dost často v číselných hádankách. Ale už mi to taky došlo. Bylo to fajn. Pro mě jsou horší vědomostní testy, protože v některých oborech totálně plavu. Díky, Vlaďko!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA