Všemu navzdory...
Z archívu autorky článku

Všemu navzdory...

4. 5. 2020
Můj příběh
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Soni, láska k životu mi přes nelehké chvíle v minulosti nechybí, ač to někdy není jednoduché. Ale o to více potřebuji relax v podobě zážitků s Lukym. Nabíjí nás to oba energií. Stejně tak je pro mě důležitá Megí, jsme tu jedna pro druhou. A hodná je i paní Vlasta, však ona ví, čím jsem si prošla... A byť za normálních okolností dojíždím do práce, jsem ráda za prima partu. I Tobě jen to dobré ve zdraví a klidu.
Soňa Prachfeldová
Evi, moc se mi líbí , Tvé povídání o životě i fotky. I tímhle vším si ujasňujeme ve svém nitru, co je pro nás důležité a co méně. Přeji vše dobré , zdraví a lásku k životu.
Eva Krausová
Zuzko, hospodařit mě naučili rodiče a ženská, která je na vše sama, musí myslet na zadní vrátka. A čím jsem starší, tím toho méně potřebuji a nahrazuji věci raději zážitkama, byť nyní ubyly kvůli pandemii. I já Vás zdravím. Alenko za moudrou bych se nepovažovala, to život nás učí.
Alena Vávrová
Ano, "život není to, co chceme, ale to, co máme". Dík za moudrá slova a pozdrav, Evo.
Dana Puchalská
Ano karanténa je dlouhá. Občas i já potkám někoho, kdo toho má už doslova "plný brejle". I já ač nežiju sama se moc těším, až tato dlouhá karanténa skončí.
Zuzana Pivcová
Moc pěkný životní postoj, Evo, umět "hospodařit" s tím, co máme, nebrat to jako pocit, že musím, protože mi jiného nezbývá, ale naopak jako velký dar, který třeba někdo jiný nedokáže ocenit. Zdravím trojici kamarádů.
Eva Krausová
Ivanko, nejde o to se na kohoko-li zlobit, jde o to, že ti, co nedodržují nařízení vlády, ohrožují tím lidi kolem sebe... Věrko i má sousedka Vlasta nevidí syna tak často kvůli omezeným spojům. Však i já Tobě přeji vše dobré.
Věra Ježková
Evo, já mám naopak ke svým nejbližším dál. Už jsem to napsala několikrát v různých podobách. Přítele (a lidské bytosti vůbec) jsem se dotkla minulý týden poprvé po 45 dnech. Přeji ti, Lukymu a Megince vše dobré.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%