Milenci umírajícího času 2
2. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.5.2020 20:22
Těším se na pokračování už jen proto, že je mi blízké. Svou pozdní láskou už deset let úspěšně žiji.
Jan Zelenka
3.5.2020 19:13
Přátelé, děkuji vám za vaše pozitivní ohlasy. Jen upozorňuji, že tento příběh jsem psal někdy před pěti lety a nemá s mým životem vůbec nic společného. Podrobněji vše rozebírám až v samotném závěru. Ještě budou tři pokračování.
Jindra Hubačová
3.5.2020 18:15
Moc hezky napsané, sympatie a lásky kvetou v každém věku. A proč NE ?
Irena Mertová
3.5.2020 14:15
Hezky čtivě píšete, není to nudné a také jsem zvědava, kam se příběh dostane....
Soňa Prachfeldová
3.5.2020 07:33
Chápu touhu, lásku, ale také je to v podobných případech spojeno s velkým trápením pro oba. Znám ,někdy je odsoudili jejich nejbližší, ztratili svá zázemí a vzhledem k jejich věku to už měli jen moc těžké . Štěstí trvalo krátce. Láska je nádherná, ale také dokáže člověka zničit. Tak těm dvěma držím palce.
Anna Potůčková
2.5.2020 19:26
Věrko, Jendo držím Vám pěsti, palce a také naši mazlíci 12 psích tlapiček! Prima počteníčko!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA