foto: autorka
Převlečené stromy
1. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
1.5.2020 16:32
Eliško, to jsou krásné záběry. Hledala a našla. Když se dostanu někam do lesa, tak mám podobné nápady. Vzpomněla jsem si při jejich zkoumání na můj oblíbený film-Pelíšky .Na na nezapomenutelnou roli Jiřího Kodeta a jeho vášně pro samorosty. Děkuji.
Zuzana Pivcová
1.5.2020 16:22
Neuvěřitelné, co dokáže příroda vytvořit. Vzpomínám si, že tu kdysi předváděl všelijaké bizarní tvary stromů pan Karel Boháček. Převlečené stromy - to je hezký obrat. Díky, Eliško.
Anna Potůčková
1.5.2020 16:16
Tedy máš ale představivost! Zítra bych měla jít na konvalinky, musím se na stromy podívat z Tvého pohledu - nebo se o to aspoň pokusit. A uvidím zda uvidím i něco jiného než pouze strom. Hezké fotky!
Jana Šenbergerová
1.5.2020 15:21
Krásné počtení i pokoukání, Eliško. Mám podobného koníčka, jen ten foťák s sebou vždycky nenosím. Dnes jsme si vyšli na procházku a nakonec absolvovali ptačí koncert plný sborů i sólistů, prošli botanickou zahradou plnou jarních květin a kvetoucích stromů a domů došli opojení jejich vůněmi a omámení čerstvým vzduchem, protože jsme široko daleko byli sami a mohli tak jít bez roušek.
Eliška Murasová
1.5.2020 14:27
Jsem ráda, že jsem vás článkem inspirovala k novému a jinému pohledu na stromy.
Zdenka Soukupová
1.5.2020 13:56
Krásné fotky. Nikdy mě nenapadlo takto se na stromy podívat. Teď to určitě zkusím. Díky za nápad.
Marie Seitlová
1.5.2020 13:50
Eliško moc pěkné, ale hlavně zajímavé úkazy na stromech. Umíš se koukat a zachytit je. Děkuji za tuhle krásu.
Oldřich Čepelka
1.5.2020 11:50
Líbí se mi ta otočená fotka, dobrý nápad. Ale existují skutečně fotky stromů nebo jejich kořenů, dostal jsem jednou specializovanou sérii fotek pouze připomínající genitálie mužů a žen. Velmi nápadité a škoda, že by se to asi nemělo publikovat tady. - Tak až budete fotky mít, určitě sem dejte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA