Ilustrační foto: pixabay.com
Úterý 28. dubna: Co by vám nemělo uniknout
28. 4. 2020Země Evropské unie chtějí v příštích týdnech pracovat na tom, aby během letní turistické sezony mohli občané EU za určitých podmínek cestovat do jiných unijních států. Podle chorvatského předsednictví se na tom shodla velká část unijních ministrů odpovědných za turistický ruch.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
28.4.2020 15:46
Pane Raška, děkuji za informaci, ale moc jste mě nepotěšil. Na chřipku se může očkovat, proti kokům taky. Tak nevím, nějak se mi to nepozdává.
Jan Raška
28.4.2020 12:17
Pane Vesecký, na obyčejnou chřipku také nic není. Všechny ty paraleny, acylpyriny, coldrexy apod. nejsou lékem na chřipku, pouze zmirňují její příznaky. Takže ti vyléčení prostě čekají na to, až nemoc (příznaky) odezní.
Jitka Caklová
28.4.2020 09:53
Nám dvěma, tedy s Radkem, nemělo uniknout důležité a dnes slavíme devatenácté výročí, slibem stvrzeného manželství. Nic ostatního pro nás nemá větší důležitost ♥♥
Jitka Hašková
28.4.2020 09:26
Děkuji za informace. jednotlivá města přecházejí na obnovení modrých zón individuálně, každé město jinak.
Marie Pudichová
28.4.2020 08:36
Mne by zajímalo, jestli se někdo z Íčka přihlásil k dobrovolnému plošnému testování
Ladislav Vesecký
28.4.2020 07:11
Mě by jen zajímalo, čím se vyléčilo těch 2826 pacientů? Když žádný lék na to nebyl.
Soňa Prachfeldová
28.4.2020 06:41
Díky za info, jsem zvědavá jak dnes sněmovna rozhodně, zda nouzový stav prodloužit , či ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA