Foto: autorka
Co mi chybí
29. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.4.2020 15:29
Moc pěkné postesknut i fotografie. Já bych si to pusté velkoměsto užívala plnými doušky, bohužel vlastními ústy vydýchaného vzduchu. Díky tomu, že žiji skoro v lůně přírody a mám k ní blízko, mi skoro nic nechybí. Proto všem měšťanům přeji, ať se co nejdřív do jejich měst vrátí život, aby si ho mohli do sytosti užívat a vychutnávat podle libosti, stejně jako si já mohu užívat toho svého. :-)
Lenka Hudečková
30.4.2020 12:40
Je to tak Helenko, mně davy lidí nechybí, vidím to, co jinak vidět není, ale někde se posadit na kávičku nebo si dát dobrý oběd, to mi docela chybí...Díky z Tvou úvahu.
Martina Růžičková
29.4.2020 20:55
Rozumím ...
Fotky jsou moc pěkné a ta s odrazem je úžasná. Díky :-)
Dana Puchalská
29.4.2020 17:23
Ano, ty zavřené provozovny jsou smutné. Ale doufám, že se to brzy změní. Pár fotek mi připomnělo místa, kde jsem i pracovala. Děkuji.
Zdenka Soukupová
29.4.2020 14:12
Heleno, krásně vyjádřeno. Taky mi to chybí, ne v Praze, tam se moc nedostanu, ale v našem městě. Snad už se dočkáme... :-)
Vladislava Dejmková
29.4.2020 12:56
Hezké fotografie. A člověku občas udělá dobře, když se svěří se svými pocity.
Irena Mertová
29.4.2020 12:09
Heleno, také mi to všechno chybí. Dokonce mi chybí i prolézání céáčka a marksespencera, i když tam chodím málokdy. A do Prahy (centra) se mi nechce i kvůli tomu, kdyby se mi náhodou chtělo na WC :-) . Snad to nepotrvá dlouho....
Naděžda Špásová
29.4.2020 11:19
Helo, moc hezky jsi to napsala. Rozmazlovat se člověk občas má, taky mi chybí kavárny, protože si nemůžu pokecat s holkama u něčeho dobrého. Snad to brzo skončí. Držím nám palce. Pozdravuj Romana. (◕ᴗ◕✿)
Eliška Murasová
29.4.2020 11:16
Heleno, rozumím Vám, také si občas postesknu. Zajít si do kina, popovídat si s přáteli, nebo se jen tak potoulat městem. Díky za fotky
Věra Ježková
29.4.2020 10:14
Centrum Prahy mi nechybí. Chybí mi, že nemůžu jít s kamarádkou Martinou na Letnou do crepérie na dobré palačinky a dvojku vína. Chybí mi příroda. S rouškou na obličeji dojdu k jen pár metrů vzdálené Vltavě. Tam si ji můžu aspoň na chvíli sundat. Do Stromovky to neudýchám; a stejně bych tam nejspíš musela chodit s ní. Do tramvaje zbytečně nelezu. Díky za fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA