Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helenka Vambleki
30.4.2020 19:40
Dnešní doba už zítra bude včerejší doba :-)
Martina Růžičková
29.4.2020 21:08
Věro, bezva zamyšlení. Snad bude brzy z této současné "dnešní doby" jen nepříjemná vzpomínka.
Věra Ježková
29.4.2020 10:06
Děkuji podruhé. :-)
Květuše Pinkasová
29.4.2020 08:30
Dnešní době a každé budoucí dnešní době přeji aby v ní byli všichni a všechno zdravé...
Soňa Prachfeldová
29.4.2020 07:51
Dnešní doba, zajímavý výraz, když se nad tím zamyslíme. Také odejde a budeme říkat tehdy, to byla doba jak jsme se báli toho víru. Už aby dnešní doba uplynula a my nastoupili do následné zdravější.
Anna Potůčková
28.4.2020 20:44
Krátký článek o dnešní době. Když doba je složitá, nemusí být složitý článek. Krátké články mám nejraději. Máme složitou dobu, ale snad přijde doba, která se nám všem bude líbit a budeme více spokojení než nespokojení a v nejistotě co bude dál......
Jitka Hašková
28.4.2020 18:39
Vždycky lidé říkali "dnešní doba je složitá". Pamatuji to celý život a myslím si, že byly horší časy.
Dana Puchalská
28.4.2020 18:14
Věrko, každá doba má svoje plusy i mínusy. Ano, i já si občas říkám, že někdy v loni bylo i líp. Určitě víš, co tom myslím. Ale život jde dál a určitě se to zase zklidní.
Jana Šenbergerová
28.4.2020 18:06
Dnešní doba je pro mě tady a teď. Jinou nemám, proto ji přijímám se vším, co mi přináší. Nemohu napsat, že se mi vždy líbí, ale vždy mi přinese něco užitečného. Přestože řeka vypadá stejně, stále se mění. Podobné je to s životem.
Věra Ježková
28.4.2020 17:21
Děkuji vám za zajímavé komentáře a hvězdičky. "Carpe diem" jsem neměla na mysli. Borku, nechápu - ani jako vtip.
Načíst starší příspěvky