FOTO: Česká televize
Nejdříve děkovačky a modlitby a teď hra na schovávanou. Kde jste, pane premiére?
24. 4. 2020Televizi sleduji minimálně, a tak mi račte odpusit, když se spletu, že premiéra Andreje Babiše bylo možné v televizi naposledy vidět, jak s dvoumetrovým karabáčem nahání po zahradě svou choť a žadoní o vajíčko. Aspoň bílý...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
29.4.2020 00:03
Chápu, že jsou lidé netrpěliví, ale nejde vše uspěchat. Karanténa pomohla, virus se téměř ztratil. Babiš se umí rychle a správně rozhodnout, to se nedá přehlédnout, dopřejte mu trochu toho oddechu.
Antonín Vácha
27.4.2020 17:51
V době komunistické normalizace byl Radim Uzel v Ostravě předsedou základní organizace Komunistické strany Československa . Po sametové revoluci stál u zrodu strany Nezávislá erotická iniciativa, za niž byl členem Zastupitelstva hl. m. Prahy. V senátních volbách 1996 neúspěšně[5] kandidoval za Stranu zelených v Ostravě, získal 7,87 % hlasů.. V senátních volbách 2000 poměrně těsně neprošel do druhého kola v obvodu Praha 12, kde kandidoval ze ČSNS. V roce 2004 kandidoval do Senátu v Mělníce za stranu Sebeobrana voličů .V roce 2012 kandidoval za SPOZ, v Břeclavi, získal 4,68 % hlasů. V lednu 2012 vzbudila kontroverzi jeho pochvalná slova na adresu bývalého komunistického ministra vnitra (1961–1965) a jednoho ze symbolů komunistické normalizace Lubomíra Štrougala, československého předsedy vlády v letech 1970–1988. Uzel na autogramiádě Štrougalovy knihy pro média uvedl: „Lubomír Štrougal byl nejinteligentějším z českých komunistických státníků a byl jako jeden z mála komunistických představitelů uznáván i ve světě. Tolik citace z Wikipedie. Komunista Uzel a estebák Babiš jako vrána k vráně...
Eva Flachsová
27.4.2020 07:09
Neznám autora článku A.Váchu,absolutně nesdílím jeho názor. Práci pana premiéra mám možnost sledovat,porovnávat s předchozími premiéry. Výsledky jsou vynikající..
Protože k pandemii by se měli vyjadřovat odborníci,ideálně lékaři,tak si dovolím citovat: Radim Uzel v ráži: "Jsme ve válce proti viru, demokracie stranou.
Všichni na tlamu roušku a opozice ať drží pysk!"Jakmile je válka s virem, tak jde demokracie stranou. Opozice, ať si nevyskakuje a poslouchá. Na Andreji Babišovi je sympatické, že se ptá odborníků. Protože v tomto případě pochopitelně nemůže být odborníkem třeba nějaký Petr Fiala, ale musí to být epidemiolog a virolog.Podle mě se o nás vláda stará velmi dobře.
Tolik uznávaný sexuolog a porodník Radim Uzel.
Danka Rotyková
25.4.2020 22:07
Nemám ráda v téhle těžké době kritiku kohokoli, kdo se snaží o zajištění základních potřeb . Ať je to premiér nebo dobrovolník pomáhající seniorům s nákupy. Je to pořád lepší, než se v televizi vykecávat jako nynější opozice. Článek je jako z pera pana Fialy. Chtěl získat body, ale myslím, že normální lidi spíš odradil.
Jana Šenbergerová
25.4.2020 14:20
Pokud jde o mě, jsem si jista, že neexistuje nikdo, kdo by nás mohl ujistit, že se není čeho bát, kromě nás samotných. S klidem mohu napsat, že se nebojím, protože mám letitou zkušenost, že se mi dříve vždycky stalo přesně to, čeho jsem se bála. Navíc dodržuji nařízení, i když mi některá hlava nebere. Žijeme "na konci světa", což je pro nás pro tentokrát výhodou. Navíc je v našem světě spousta jiných věcí, kterých bychom se mohli bát, ale my nedbáme.
Soňa Prachfeldová
25.4.2020 12:45
Ani já zde agresivitu nevidím. Když zde bude jiný názor, než můj, nebudu ho nazývat agresivní. Ani na vašem názoru nic špatného nevidím. Proč považujete reakci druhých za agresivní ? To je pluralita názorů.
Božena Vostalová
25.4.2020 11:55
Na článku nevidím nic špatného, proč reagujete tak agresívně, íčkaři?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA