Ilustrační foto: pixabay.com
Pátek 24. dubna: Co by vám nemělo uniknout
24. 4. 2020Opatření vlády se uvolňují. Lidem je povoleno vycestovat do zahraničí, a to i na dovolenou. Rovněž se mohou ve volném prostoru scházet ve skupinkách do deseti osob. V pondělí se otevřou knihovny či ZOO, od 11. května také kadeřnictví, venkovní prostory restaurací, ale i hrady a zámky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ivana Janečková
24.4.2020 08:35
Díky za podrobnou informaci. Roušky ještě vydržím , s ostatním zatím počkám.
František Matoušek
24.4.2020 08:08
Roušky mě nevadí. Takové uvolnění jsem nečekal. Ani mě nepřekvapil hrrr... zájem o testování. A ty konflikty? Bylo to zadarmo. Jsme přece Češi. Jsem zvědav na experiment Oxfordské univerzity. Jinak díky za info.
Jarka Wirterlová
24.4.2020 07:54
Souhlasím s částečním uvolněním, ale cestování za hranice mi připadá také přehnané. Pokud se v cizině nakazí, zase budou zatěžovat zdravotníky.
Věra Ježková
24.4.2020 07:11
Honzo, díky. To byla včera „užívárna“. Otevření hranic mi přijde přehnané. Nošení roušek podle mne smysl má, i když je upřímně nesnáším. (Martina promine.) Jsou tady dva, kteří se těší, že se konečně setkají v Litoměřicích.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA