Foto: autorka
Fotoreportáž: Vrch Kamýk
27. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
27.4.2020 17:11
Soni, v zápalu jsem blbě sáhla na hvězdičky, mrchy jedny. Myslela jsem, že jsi byla na Kamýku u Litoměřic a on to byl jiný. Ale moc pěkný, podle fotek, ty jsou super. *************
Jana Hošková
27.4.2020 14:10
Krásná procházka, Soňo ! Není u Všechlap nějaká přehrada ? Něco mi bliklo z dětství, nebo se pletu ?
Jan Zelenka
27.4.2020 13:26
Tento Kamýk bohužel neznám, pouze ten na druhé straně Labe. Středohoří je velmi rozsáhlé. Fotky máte, Soňo, moc pěkné.
Alena Tollarová
27.4.2020 13:13
Jarní krása! Už jsem se podívala do mapy, který z těch kopečků to je. Všechny v tomto koutě světa lákají a já je toužím slézt jeden po druhém. A doufám, že se mi to podaří. :)
Eva Mužíková
27.4.2020 12:29
Soni, vím že se opakuji, ale takto vyfotit sluníčko málokdo svede. Nádherné fotky, potěšila jsem se , díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA