Chilli papričkám se za vašim oknem bude dařit. FOTO: pixabay.com
Zeleninová zahrádka za oknem vám udělá radost. Troufnout si na ni může i ten, kdo nikdy nezahradničil
21. 4. 2020Ne všichni mají možnost pěstovat si vlastní zeleninu na svém záhonku či ve skleníku. Rajčata, chilli papričky, ale i mangold či petržel je možné pěstovat i na balkoně či na okenním parapetu. A budou lepší než z obchodu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ondra Vysma
5.2.2021 11:48
Na balkónu je možné pěkně pěstovat i rajčata https://bydletsnadno.cz/pestovani-rajcat-postup-krok-za-krokem-a-zpusoby-pestovani/
Svatava Páleníková
24.4.2020 15:23
Pěstuji každý rok na balkoě cherry rajčátka a za oknem chilli papričky. Ráda sleduji ten vývoj od květu po zralé plody.
Dana Puchalská
22.4.2020 07:56
Už se moc těším na rajčata, která pěstuji na balkóně rok co rok. A taky na bylinky, šnytlík, pórek a opět jsem zasela ačokču.
Jitka Mošovská
21.4.2020 20:10
Super, chilli paprička na úvodním obrázku, tak tu jsem si koupila vloni, jako sazenici. Vyrostl z ní kopec malých papriček. Dávám je do guláše, polévek, sladkokyselých okurek, jako ozdobu, pozor samotné ne, jsou pálivé. Baví mne pěstovat různé druhy papriček, rajských, okurek i hadovek. Čekám na vysazení až po zmrzlících.
Eva Mužíková
21.4.2020 13:56
Letos málo muškátů, už jsem zasadila popínavá rajčata, hrášek a koupím jednu okurku hadovku. Uvidíme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA