Ilustrační foto: pixabay.com
Úterý 21. dubna: Co by vám nemělo uniknout
21. 4. 2020Stříhat nebo nestříhat? Platí nestříhat, rozhodl ministr zdravotnictví poté, co se vyrojily spekulace, zda mohou kadeřníci navštěvovat zákazníky u nich doma.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
21.4.2020 13:30
Kadeřníka bych už moc ráda navštívila. Ale beru to tak, že neostříhané vlasy je to nejmenší zlo, které mě může potkat. A o to víc omládnu, až mě pak zkrášlí. Díky za info.
František Matoušek
21.4.2020 08:55
Ještě, že mám stříhání vyřešeno. A doma. Stříhá mě manželka. // Jsem zvědav jaké budou změny v nošení roušek. // Přímo mě děsí prohlášení Světové zdravotnické organizace (WHO) // A zajímalo by mě jak to dělají v Albánii ?// Díky za info.
Danka Rotyková
21.4.2020 07:39
Také moc děkuji za ranní info. Věro, souhlasím s vámi, včera jsem ale potkala několik lidí, kteří ochranu neměli, a to byl docela chladný vzduch a vítr. Až teploty stoupnou, bude hůř.
Věra Ježková
21.4.2020 07:14
Honzo, díky. Kadeřnici si klidně odpustím, i když by mi její zásah velmi prospěl. Otevření hobby marketů nepovažuji za rozumné. Kdyby všichni lidé mysleli hlavou a byli ukáznění, nemuselo by se nošení roušek tak krkolomně specifikovat a kontrolovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA