Mám ráda kuchařské knihy - díl LIX. Máte doma hrnek  a chuť si něco upéct?
Ilustrační fotografie z pixabay.com

Mám ráda kuchařské knihy - díl LIX. Máte doma hrnek a chuť si něco upéct?

21. 4. 2020
recepty
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Díky za všechny příspěvky v diskuzi. Už teď usilovně přemýšlím, o čem bude další už 60 díl.
Danuše D'Engeli
Milá Danuško, mám radost, že se mohu poučit. Přečtu si všechny tvoje recepty a zkusím. I když se to třeba napoprvé nepovede, zkusím znovu. Když byly děti malé a doma, tak jsem vařila. Potom již velmi málo. V této době jsem se k tomu znovu vrátila. Jinak. S láskou. Děkuji moc. Se srdečným pozdravem, Dana
Dana Puchalská
Je správně.
Hana Nováková
Dano, já vítám vaše recepty, dám bagetu a český chleba. Těch chlebů z obchodu už jsem vyzkoušela a je to někdy děs, už druhý den to za moc nestojí a třetí den ho mají sousedovi slepice. Tak zkusím svoje umění a váš recept. Děkuji
Věra Ježková
Danko, příznivcem dobrého jídla jsem – kdo by taky nebyl. Ale tohle pro mě není. Bílé pečivo nemám ráda, s droždím peču nerada. Promiň. :-)
Alena Várošová
Danuš, děkuji za recepty.Nerada dělám něco,např z internetu,z knih,co neochutnám a nemám vyzkoušené. .Ale ty jsi dobrá kuchařka,tak jsem si je zkopírovala a něco z toho určitě udělám.Paní Vlaďko, kvasnice nejsou nikde.Domácí pekárnu nemám. Maminka mě naučila vmíchávat těsto ručně a tak mi to zůstalo a zůstane až na věky. I když robot mám snad 30 let,ale neoužívám jej.Zvyk,je zvyk.Mějte se všichni hezky a krásné slunečné dny přeji.
Vladislava Dejmková
Recepty vypadají dobře, ale u mně jsou dva zádrhely. V místním Albertu jsou kvasnice čerstvé i sušené nedostatkové zboží. A druhý zádrhel je v mojí pekárně, kde jsem si nechávala vymíchat kynuté těsto. Teď se jí přestaly točit míchací lopatky a ne a ne. Tak si asi nechám zajít chuť. Dokud jsem měla doma hodně hladových krků, dělávala jsem doma dalamánky. Plech dalamánků zmizel klidně během jedné hodiny.
Zuzana Pivcová
Což o to, hrnek a chuť mám, ale schází mi to podstatné, a to je trouba. Díky, Danko, recepty vypadají dobře. Potřebovala bych, aby mi někdo přes republiku poslal balíček jako Hance Práglové a jejich seniorům. :-D :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%