Ilustrační foto: pixabay.com
Neděle 19. dubna: Co by vám nemělo uniknout
19. 4. 2020Neomezené cestování není otázka tohoto léta. Uvedl to ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Umí si představit, že by v létě mohli turisté vycestovat do zemí s nízkým rizikem nákazy. Podle něj se nyní vedou příslušná jednání s Chorvatskem a se Slovenskem. Zdůraznil však, že vše bude záležet na vývoji pandemie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
19.4.2020 16:34
Díky za informace. Měl jsem toho více, jenže se mi to náhle smazalo a už jsem to nechtěl znovu psát. Sorry. :-)
Danka Rotyková
19.4.2020 12:47
Díky, tohle je lepší než dnešní program Václava Moravce. V přehledu info mi akorát rozčiluje V. Mynář. Měl by si vzpomenout na St. Grosse.
Soňa Prachfeldová
19.4.2020 08:01
Díky , kyberútoky to je hyenismus , snad to zvládnou odborníci. Díky za nepřetržité informace i v sobotu a neděli.
Věra Ježková
19.4.2020 06:54
Honzo, díky. Nelíbil se mi včera v televizi mluvčí CK Fischer, který cestování v létě tvrdě prosazoval. Možná to je i tím, že sama necestuji. Ale když jde o zdraví až o život, je třeba si nějaké radovánky odpustit. Mynář tomu dal. Nesnáším ho. Británie mi je moc líto.
Martina Růžičková
19.4.2020 06:53
Opět musím poděkovat za šikovný přehled nejnovějších novinek. Hezkou neděli :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA