Foto: autorka
Ranní překvapení aneb Jak si lidé pomáhají přes celou republiku
19. 4. 2020Je ráno. Právě se chystám ke snídani, když zazvoní mobil. Neznámé číslo. To mě nenechají se ani v klidu nasnídat? Vždyť jsem si sotva umyla oči, nadávám v duchu. Přesto mobil beru. "Tady pošta, mám balík pro Senior klub, ozývá se z druhé strany. A kde jste? "Pod domem," slyším odpověď.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
25.4.2020 22:20
Hani, úplně jak bych to všechno viděla.... Vzpomínám na radost naši i Jarky Dostálkové od Holešova/ spolupacientky z léčebny Paseka/, která nám vlnu donesla mezi nás až do výletního autobusu...
Eva Mužíková
19.4.2020 19:52
Hanko, dovedu si představit pochod Tvých myšlenek.... Krásný počin, kéž by se mezi námi objevovalo takovýchto malých radostí víc a víc..
Soňa Prachfeldová
19.4.2020 14:27
To je tak pěkné , všichni rádi slyší něco pozitivního. Ovšem vždy je to, když teče voda do bot. Když je vše ok, tak se píše jen o špatném a dobré věci jakoby nebyly.
Marcela Broumová
19.4.2020 13:29
Hanko, to je tak hezký. Nyní je rozdávaná a sdílená radost jedna z nejcennějších chvilek. Díky.
Anna Potůčková
19.4.2020 12:51
Hani moc hezký příběh. To muselo být hodně příjemné přejímání balíku! Já když jsem vyhrála pro kamarádku myčku, tak samou radostí se tehdy málem ocitla s infarktem v nemocnici. Je to asi už 2 roky - psala jsem o tom i zde na Íčku a někteří si to jistě pamatujete. Měla a stále má velmi postiženého syna a velmi ji to usnadnilo život. Posílám Ti pozdrav Hani a všem, kteří z vlny budou plést přeji hodně zdraví!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA