Hana Práglová, předsedkyně bohumínského klubu seniorů
Psychika občas bývá na bodu mrazu, ale vydržíme, říká šéfka bohumínského klubu seniorů Hana Práglová
18. 4. 2020Hana Práglová vede jedenáct let seniorský klub v Bohumíně. Za tu dobu se rozrostl na zhruba 500 členů. Co všechno koronavirová karanténa vzala bohumínským seniorům a jak současnou krizi zvládají?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
18.4.2020 09:22
Jsem opravdu moc ráda, že jsem si mohla přečíst o aktivitách Hanky a pod jejím vedením o celé činnosti klubu. Věděla jsem že jsi děvče velice akční, ale nyní jsem přesvědčená, že jsem toho o Tobě Hanko věděla hodně málo. Skvělé, skvělé, skvělé !! Bohumíňáci vydržte, hodně sil. Honzovi dík za nápad Hanku oslovit. Bertice
Marie Seitlová
18.4.2020 09:05
Hanka je skvělá předsedkyně, ale i dobrá kamarádka. U nás se senioři mají opravdu dobře a závidí nám to i jiné kluby seniorů. Ale je to náročná práce, najít aktivity pro všechny seniory. Ale Hance se svým týmem se to už dlouho daří a snad bude dařit dále. Jen aby už skončila tato doba, přišli jsme o mnoho aktivit, zájezdy a určitě je smutno i klientům v domovech, za kterými jsme si chodily povídat, číst nebo hrát karty.
Libuše Křapová
18.4.2020 08:39
Hanka P? Bezva holka s bezvadnými nápady. A nejen ona, v Bohumíně je bezva lidí víc :-)
Marie Pudichová
18.4.2020 08:37
Jelikož to nemám do Bohumína daleko, už jsem párkrát u nich ,,hostovala" Jeden by mohl závidět. Bohumínští senioři mají štěstí, že o ně pečuje Hanka a Hanka má zase štěstí, že má okolo sebe takový skvělý tým!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
18.4.2020 08:24
Hani jsi skvělá. Znám tě z různých akcí - ta poslední v loni ve Spáleném Poříčí byla moc pěkná. Tolik jsem se těšila, že letos opět s Tebou někam pojedu.
Dana Kolářová
18.4.2020 08:20
Hani, „ klobouk dolů“! Přeji Ti hodně radosti, zdraví a mnoho dalších nápadů do dalších dnů!
Zuzana Pivcová
18.4.2020 08:04
Jsem moc ráda, že se tu tenhle článek objevil. Hanka je jednou z těch, o nichž se moc neví, a přitom toho tolik dokáže. Řekla bych, že většinou upřednostňuje práci pro druhé před svým vlastním životem. Hanko, určitě Ti je radost a vděčnost lidí velkou odměnou, ale mysli i na sebe, zasloužíš si být fit a spokojená.
Soňa Prachfeldová
18.4.2020 07:33
Hanko jsi skvělé děvče, máte dobrou partu a klub výborně funguje díky městu.. Nezapominej také na sebe , na svůj odpočinek. Práce s lidmi je hezká i náročná. Přeji vám všem pevné zdraví a pohodu a hlavně ať už je bezpečno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA