Psychika občas bývá na bodu mrazu, ale vydržíme, říká šéfka bohumínského klubu seniorů Hana Práglová
Hana Práglová, předsedkyně bohumínského klubu seniorů

Psychika občas bývá na bodu mrazu, ale vydržíme, říká šéfka bohumínského klubu seniorů Hana Práglová

18. 4. 2020

Hana Práglová vede jedenáct let seniorský klub v Bohumíně. Za tu dobu se rozrostl na zhruba 500 členů. Co všechno koronavirová karanténa vzala bohumínským seniorům a jak současnou krizi zvládají?

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jsem opravdu moc ráda, že jsem si mohla přečíst o aktivitách Hanky a pod jejím vedením o celé činnosti klubu. Věděla jsem že jsi děvče velice akční, ale nyní jsem přesvědčená, že jsem toho o Tobě Hanko věděla hodně málo. Skvělé, skvělé, skvělé !! Bohumíňáci vydržte, hodně sil. Honzovi dík za nápad Hanku oslovit. Bertice
Marie Seitlová
Hanka je skvělá předsedkyně, ale i dobrá kamarádka. U nás se senioři mají opravdu dobře a závidí nám to i jiné kluby seniorů. Ale je to náročná práce, najít aktivity pro všechny seniory. Ale Hance se svým týmem se to už dlouho daří a snad bude dařit dále. Jen aby už skončila tato doba, přišli jsme o mnoho aktivit, zájezdy a určitě je smutno i klientům v domovech, za kterými jsme si chodily povídat, číst nebo hrát karty.
Libuše Křapová
Hanka P? Bezva holka s bezvadnými nápady. A nejen ona, v Bohumíně je bezva lidí víc :-)
Marie Pudichová
Jelikož to nemám do Bohumína daleko, už jsem párkrát u nich ,,hostovala" Jeden by mohl závidět. Bohumínští senioři mají štěstí, že o ně pečuje Hanka a Hanka má zase štěstí, že má okolo sebe takový skvělý tým!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani jsi skvělá. Znám tě z různých akcí - ta poslední v loni ve Spáleném Poříčí byla moc pěkná. Tolik jsem se těšila, že letos opět s Tebou někam pojedu.
Hana Rypáčková
Přeji vám mnoho dalších hezkých zážitků....Jsi obdivuhodná...
Dana Kolářová
Hani, „ klobouk dolů“! Přeji Ti hodně radosti, zdraví a mnoho dalších nápadů do dalších dnů!
Zuzana Pivcová
Jsem moc ráda, že se tu tenhle článek objevil. Hanka je jednou z těch, o nichž se moc neví, a přitom toho tolik dokáže. Řekla bych, že většinou upřednostňuje práci pro druhé před svým vlastním životem. Hanko, určitě Ti je radost a vděčnost lidí velkou odměnou, ale mysli i na sebe, zasloužíš si být fit a spokojená.
Soňa Prachfeldová
Hanko jsi skvělé děvče, máte dobrou partu a klub výborně funguje díky městu.. Nezapominej také na sebe , na svůj odpočinek. Práce s lidmi je hezká i náročná. Přeji vám všem pevné zdraví a pohodu a hlavně ať už je bezpečno.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%