Foto: archiv autorky
Malé, velké zamyšlení
16. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Prachfeldová
20.4.2020 08:14
Nedá mi to a musím také reagovat, protože se mě tento článek osobně dotýká. Jsem ta snacha, co pracuje z domova a stará se o dvě děti, protože jsou zavřené jesle a školka. Chtěla bych tímto moc poděkovat své "tchýni"- mamince, za to že je tak úžasný človíček, který je i v tak těžké době plný optimismu a rozdává radost a povzbuzení. A že naše rodina drží pohromadě. Moc ti děkuji, že jsi součástí mého života, že jsi mi nahradila maminku, kterou nemám a že jsi úžasná babička našich dětí. Mám tě moc ráda
Helena Votíková
18.4.2020 08:17
Soňo napsala jsi krásný článek, tak hezky od srdíčka, nevím jestli se to stává i ostatním, ale mně naskočila husina, jak to na mě zapůsobilo. Jsem ráda, že jsem tebe a samozřejmě i spoustu ostatních díky íčku poznala. Držme se.
Marie Seitlová
17.4.2020 20:31
Soni, moc pěkný článek i fotky jsou nádherné. Jsem ráda, že tě osobně znám a je to díky ička. Jsi pozitivní člověk a to se mi na tobě líbí. Těším se na nějaké ičkařské setkání.
Martina Růžičková
17.4.2020 19:26
Vše už tu bylo řečeno, tak jen poděkuji za velice hezké zamyšlení, krásné fotky a váš pohled na lidi.
Soňa Prachfeldová
17.4.2020 09:30
Děvčata díky, Eliško také vidím a chci vidět to lepší a když je někdo nesnesitelný, tak si říkám, že ho třeba něco trápí, má toho hodně co nezvládá,nechce to přiznat ani sám sobě, Když je člověk v pohodě, pak tak nahlíží i na ostatní a na některé shovívavě. Jde to pak snáz.
Dana Puchalská
17.4.2020 08:53
Nechci opisovat, ale musím. Krásný článek jsi vytvořila. A děkuji za něj.
Eliška Murasová
16.4.2020 23:06
Soni, pěkný článek! Snažím se vidět v lidech to dobré, není to fráze, co vysíláš, to se ti vrací, funguje to dokonale. A těší mě, že těch fajn lidí, je až překvapivě hodně.
Eva Mužíková
16.4.2020 22:33
Soni, vše již zde bylo řečeno, jen bych se opakovala. Takže krátce, z celého srdce Ti děkuji. Fotky jsou nádherné, pohodové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA