O snech
14. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
15.4.2020 14:44
Kdo to umí, může si v nich číst jako v knize. Ty vaše jsou pěkně čtivé. A užívejte si je, možná jsou skutečnější než náš reálný život. Díky za sdílení. :-)
Jan Zelenka
15.4.2020 11:32
Pro mne sny druhým životem nejsou. Vše ráno zapomenu. Jen dva sny si z dětství pamatuji. Jeden byl, že mne po vesnici honila kráva a ten druhý byl po přečtení jedné verneovky. To jsem zase lítal vzduchem.
Marie Pudichová
15.4.2020 05:30
Taky pro mne jsou sny druhý život. Mnohem lepší než realita. Těším se do postele právě diky snění.... Někdy jsou i přínosem v reálném životě.
Eliška Murasová
15.4.2020 00:07
Ireno, jsi vnímavá, máš zajímavé sny, jakoby jsi viděla do budoucnosti. Já se často ztracím, a taky podobně jako Irena Drob nejsem hotova a někde se odjíždí. Před léty jsem si sama operovala srdce, to je sen, který si hodně pamatuju.
Irena Drob
14.4.2020 20:28
Často se mi zdá o tom, že nestíhám zabalit věci na cestu, všichni už čekají jen na mě a já hledám po skříních co si vzít. Hledala jsem i ve snáři, co by to mohlo znamenat, ale asi neumím zadat správné slovo.
Irena Mertová
14.4.2020 19:53
Děkuji za vaše komentáře. Předchozí články Zuzky a Věrky jsem si dodatečně přečetla, tohle téma mě zajímá. Věro,dala jsem nevědomky stejný název, viď... příště si to napřed musím zkontrolovat :-)
Věra Ježková
14.4.2020 16:56
Irčo, hezké. Ale spánek můj druhý život rozhodně není. Usínám špatně, spím špatně. Ten sen o řece je zajímavý. Létací jsem taky mívala. Nebo jsem vybírala dopisy ze schránky; často jsem bloudila – bloudím. O svých snech jsem napsala zde: https://www.i60.cz/clanek/detail/18440/o-snech.
Anna Potůčková
14.4.2020 15:40
Mívám různorodé sny. Jednou létám, jindy padám, dnes jsem cestovala vlakem, který byl plný lidí a stejné to bylo i na nástupištích. Často mám sny, které mně vracejí do doby mého mládí a mé velké bývalé lásky, který je už na pravdě Boží.
Naděžda Špásová
14.4.2020 14:49
Tedy Ireno, tohle vám fakt nezávidím. Taky mám sny, třeba, že řídím auto, nebo mě neustále někdo honí, nebo o válce. Řidičák nemám, koukám dost na detektivky, válečné filmy vynechávám. Občas si říkám, že kdybych to vyprávěla psychologovi, skončím v polstrované místnosti. Naštěstí se mi ty sny neplní. :-)
Vladislava Dejmková
14.4.2020 13:41
Zajímavé. Také jsem kdysi měla sen o létání. Kdosi mě honil a když už jsem nemohla běžet, tak jsem vzlétla a letěla si. Nebo o zlaté ohnivé kouli, která se v moci valila ulicí, kde jsme bydleli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA