Ilustrační foto: ingimage.com
Nechceme jen zprávy o viru, shoduje se mnoho seniorů
13. 4. 2020
Chybí nám informace o běžných, příjemných věcech. Vždyť se život kvůli pandemii přece nezastavil. Nepanikaříme, nežijeme ve strachu, chceme trávit dny co možno nejlépe. Myslíme na jiné věci, než je nouzový stav. To často zní od lidí vyššího věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Stoklasová
15.4.2020 12:37
My starší a pokročilí, se totiž nehroutíme z toho, že nemůžeme jít do restaurace, do kina apd., protože umíme žít sami se sebou. Zprávy si vybírám a hodně čtu. A to jsem dělala i dříve a ven na nějaký pochod půjdu, až to bude možné. Vždyť to jistě také skončí. A hlavně veselá mysl, což se docela daří s těmi vtipy, které se na internetu objevily....
Zdenka Jírová
15.4.2020 00:46
Také nevyhledávám zprávy o KO , je to ubíjející. Jen mně vadí, že jsou zavřené knihovny, to bych přečetla knížek. Mám dvě blízké přítelkyně, s kterými si denně povídáme po mobilu a s dalšími jsem ve spojení přes mail. V TV si vybírám, pokud to vůbec v nabídce televize je možné, pořady z úplně jinou tématikou.
Marie Faldynová
13.4.2020 22:20
Televize má vypínač, informace si mohu vybrat, je na mě, co si pustím do hlavy.
Zuzana Pivcová
13.4.2020 21:58
Nesleduji TV, mým zdrojem informací je internet. Ten mi nedělá ani zvukovou kulisu, takže co si sama vědomě nepřečtu, zkrátka nevím. Pozitivní nebo negativní zprávy si mohu vybrat sama. nabízejí se obojí.
Zdenka Soukupová
13.4.2020 13:44
Souhlasím s článkem. Informovanost je sice důležitá, ale teď je těch informací tolik, a často protichůdných, že se v nich těžko orientuju. Tak je sleduju jen večer ve zprávách a jsem v klidu.
Soňa Prachfeldová
13.4.2020 13:31
Je to otravné, došla médiím inteligence, aby občas v nás vzbudila pocit, že ještě žijem ?
Antonín Nebuželský
13.4.2020 13:21
No, už to trochu ustalo. Naštěstí je tady Kuba Dařbuján. Vírus se až zítra ?
Daniela Řeřichová
13.4.2020 12:38
Ztotožňuji se s článkem. Respektuji nařízení, chovám se disciplinovaně, mám strach o své blízké, ale nepanikařím. Naše generace prožila mnoho zatěžkávacích životních zkoušek, a proto se dokáže radovat i z maličkostí. Koneckonců fotografie od "íčkařů" jsou toho každodenním příkladem a ukazují, kolik krásy i v této rozrušené době je kolem nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA