Pondělí 13. dubna: Co by vám nemělo uniknout
Ilustrační foto: pixabay.com

Pondělí 13. dubna: Co by vám nemělo uniknout

13. 4. 2020

Epidemiolog Roman Prymula čeká po příštím víkendu růst počtu nově infikovaných koronavirem. Důvodem je pokles disciplíny při dodržování protiepidemických opatření. Když začne nově infikovaných koronavirem přibývat tempem kolem 400 za den, vláda dle Prymuly přestane uvolňovat opatření.

koronavirus
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.2 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Hou
Dobrý den, jen by mne zajímalo, jak se uvádí číslo o počtu nakažených- tak je to číslo momentálně nemocných tj. mínus vyléčení anebo je to celkové číslo nemocní plus vyléčení. děkuji za odpověď.
Dana Puchalská
Děkuji za informace.
František Matoušek
Jsem stejně opatrný ve vyjádřeních jako p.Balík na adresu účinnosti léku Remdesivir // Hezká výzva papeže k zastavení všech ozbrojených konfliktů a také k solidaritě v době nynější pandemie nemoci covid-19. Bohužel ti mocní, na takovou výzvu málokdy slyší. // Přeji hodně let ve zdraví Gině Dal Colleto, které je 97 let a podařilo se jí nemoc covid-19 porazit. V neposlední řadě děkuji za tyto výše uvedené informace.
Anna Potůčková
Děkuji, na rozhovor Prymuly, Šmuclera a Balíka jsem se dívala.
Marie Faldynová
Také děkuji za info.
Soňa Prachfeldová
Díky i ve sváteční dny za info.
Věra Ježková
Honzo, díky. Rozhovor pánů Prymuly, Šmuclera a Balíka v OVM se mi líbil. Věcný, informativní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%