Kateřina Kašparová: Za mobil jsou lidé ochotni dát 10 tisíc, na čtyřnohém mazlíčkovi by chtěli ušetřit
Kateřina Kašparová se svým pejskem Billem

Kateřina Kašparová: Za mobil jsou lidé ochotni dát 10 tisíc, na čtyřnohém mazlíčkovi by chtěli ušetřit

7. 4. 2020

Mnozí z nás si ji pamatují jako moderátorku televizního zpravodajství. Kateřina Kašparová přetavila svoji lásku ke zvířatům do náplně svého života. V roce 2012 se stala šéfredaktorkou nově vzniklého časopisu pro majitele domácích mazlíčků.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie 00000
Paní Kateřině přeji jen úspěchy. Myslím si, že žádný zákon proti týrání nic nevyřeší. Možná by nebylo od věci udělat tomu člověku to, co on dělá zvířatům. A hezky důkladně .... Protože věznice jsou přeplněné, tak by to chtělo nějaký razantní krok (ve věznicích).
Věra Halátová
Nesleduji televizi, takže nevím, kdo je to Kateřina Kašparová. Jestliže má ráda zvířata, zřejmě nejvíce psy, je to její zájem. Že bych byla schopna a ochotna dát za mobil desetitisíce? No, neznám takového člověka ve své blízkosti. A že bych si za desetitisíce koupila psa, to by mne musel pánbůh potrestat. Podvraťáci jsou milí a chytří.
Soňa Prachfeldová
Paní Kateřině přeji hodně zdaru a fandím její práci.
Miloslava Šichanová
Mám 8 pejsků z útulků na SK a tam je o moc hůře než v Čechách,přispívám i když jsem s dětmi a zvířaty sama pravidelně a před kýmkoliv komu není osud tvířat lhostejný jako většině naší populace,smekám,děkuji za všechny chlupáče a pomoc,odted budu haf mňau kupovat pravidelně.Díky.
Zuzana Pivcová
Paní Kateřinu si jako moderátorku pamatuji, ani se mi nechce věřit, že už je to tolik let. Také jsem ji zažila na umísťovacích výstavách koček na Chodově. Její práci fandím. Doufám, že se teď lidé kvůli zhoršené ekonomice nezačnou zbavovat zvířat, ta si to nezaslouží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%