Foto: autorka
Pálava - místo, kam se vždy ráda vracím
7. 4. 2020Naše Morava je krásná celá, ale přesto je místo, které miluju nade vše. Jezdíme tam skoro každý rok vždy v květnu - to je tam příroda nejkrásnější. Tímto místem je CHKO Pálava s hřebenem Pavlovských vrchů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.4.2020 06:53
Morava je nádherný kraj . Pro mě nezapomenutelná byla dovolená v Bořeticich, toulání se okolo vinic, všude spousta merunék, návštěvy ve sklípcích a nádherné výlety po okolí.
František Matoušek
10.4.2020 16:13
Milé připomenutí místa, kde jsme byli před 10 lety na dovolené. Bydleli jsme přímo v Pavlově a na kolech projeli blízké okolí včetně okruhu kolem nádrží. Autem jsme navštívili Mikulov, Lednici, Valtice a trochu vzdálenou Kroměříž (využili jsme toho, že toto město bylo blíž z Pavlova než od nás z Mladé Boleslavi). Počasí nám tehdy přálo.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.4.2020 20:25
Pálava je jedna z oblastí kam se ráda vracím. Doufám, že až se bude moci cestovat pojedu se podívat do Mikulova.
Jana Šenbergerová
9.4.2020 00:26
Jsem moc ráda, že jsem to před lety mohla vidět na vlastní oči. Bylo to zjara, všude samý květ, Mikulov a okolí zažíval invazi chroustů. Vypadalo to tam, jako by se slétli z celého světa. Děkuji za připomínku krásných míst.
Květa Řičánková
8.4.2020 14:49
Manžel byl z vesnice přímo pod Pálavou.Několikrát jsme ji prošli i v zimě. Nebyla jsem tam už možná víc jak 15 roků.
Alena Tollarová
8.4.2020 13:13
Kousek jižní Moravy včetně Mikulova jsme projeli, když jsme s manželem byli na návštěvě u Evy B., jinak ji vůbec neznám. Tolik bych si přála, abychom si to mohli zopakovat - Eva k nám, my zase k ní ...
Hana Nováková
8.4.2020 09:51
Taky jsem krajem jen projížděla a mrzelo mě, že tu nemohu zůstat. Vše kolem Pálavy je tak krásné, že až se tají dech a k tomu trochu vínečka a moravská písnička. Co si člověk krásnějšího v době odpočinku může přát. Děkuji za článek
Marie Seitlová
7.4.2020 22:42
Touto krajinou jsem jen projížděla, ale líbila se mi. Článek je pěkný i fotky.
Eliška Murasová
7.4.2020 19:50
Maruško, jé to jsem se ráda díky Tobě vrátila ve vzpomínkách. Před 10 léty jsme tam byli ve Velkých Pavlovicích s partou na kolech, dnes už bych to nedala. Mikulov, Svatý kopeček, Kozí hrádek,... všechno jsme viděli. Dokonce jsem si dohledala fotky.Nedivím, že ta místa miluješ.
Eva Mužíková
7.4.2020 19:45
Maruško, tak tento nádherný kraj jsem nikdy nenavštívila. Já Moravu vlastně neznám vůbec. Škoda.. Krásné povídání, krásně fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA